سردار جلالی:

پدافند غیرعامل با به دل نشستن مردم و جوانان موفق می شود

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: پدافند غیرعامل زمانی می تواند خوب کار کند که با استفاده از قابلیت های فرهنگی به دل مردم و مخاطبین مخصوصا جوانان بنشیند و تبدیل به نگاهی جاودانه و پایدار شود و در نهایت یک عمق دفاعی برای کشور ایجاد کند.

همایش پدافند جامع عامل و غیر عامل

به گزارش خبرگزاری موج، سردار غلامرضا جلالی در سخنانی در افتتاح مرکز فرهنگی هنری «فاطر» وابسته به این سازمان، با اشاره به دلایل تاسیس این موسسه گفت: در سازمان پدافند غیرعامل کشور نیاز به یک ساماندهی با رویکرد اقتصادی سازی اقدامات فرهنگی و حذف هزینه های اضافی و سازماندهی نیروهای بسیج  و داوطلب ارزشی در حوزه های فرهنگی و مرتبط با پدافند غیرعامل وجود دارد، به همین دلایل مرکز فرهنگی هنری فاطر تاسیس شد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: حوزه های مختلف هنری ظرفیت نهادینه سازی و بیان مفاهیم و اهداف پدافند غیر عامل را دارند.

در حوزه پدافند غیرعامل هم باید به باورهایی از جنس فرهنگ و هنر برسیم

وی ادامه داد: از آن جایی که هر کاری تا تبدیل به باور نشود اثر ندارد در حوزه پدافند غیرعامل هم باید به باورهایی از جنس فرهنگ و هنر برسیم. در واقع این حوزه بخشی از مفاهیم استراتژیک دفاعی یک کشور است که انتظاراتی از سازمانها و مسئولین کشور دارد. هر کار هنری یک قالب شامل اهداف، محتوا و پیام  دارد. پیام ما در سازمان پدافند غیرعامل مقاومت در برابر تهدیدات و تاب آوری های زیرساخت ها برای حفظ جان مردم است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اهمیت پرداختن به مسائل این حوزه توضیح داد: پدافند غیرعامل زمانی میتواند خوب کار کند که با استفاده از قابلیت های فرهنگی به دل مردم و مخاطبین مخصوصا جوانان بنشیند و تبدیل به نگاهی جاودانه و پایدار شود و در نهایت یک عمق دفاعی برای کشور ایجاد کند.

جلالی در پایان تاکید کرد: مرکز فرهنگی هنری فاطر به همین دلیل راه اندازی شده که با توجه به ظرفیت های داوطلبانه و بسیجی بتواند تولیداتی با محور پدافند غیرعامل داشته باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه