سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

در حوزه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دانشگاه‌های کشور خلأ جدی وجود دارد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دانشگاه‌ها با خلاء جدی روبه‌رو‌ست.

پور ابراهیمی

به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا پورابراهیمی امروز در جلسه کانون دانشگاهیان شعبه استان کرمان با تسلیت ایام شهادت امام حسن مجتبی(ع) و رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص) اظهار داشت: بهره‌گیری از نیروهای ارزشی، توانمند، باسواد و عالم به عنوان اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها می‌تواند اثرات مثبتی در دستیابی به اهداف نظام در دانشگاه‌ها و مراکز علمی استان و کشور داشته باشد.

وی با بیان اینکه در حوزه توسعه علم و دانش، ارتباط علم و دانش با توسعه اقتصادی اهمیت زیادی دارد گفت: در حوزه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دانشگاه‌های کشور خلأ جدی وجود دارد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیاست‌های 24 محوری مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: بخش عمده اقتصاد دانش‌بنیانی که مقام معظم رهبری به عنوان یکی از محورهای مهم سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مطرح کردند به مراکز علمی برمی‌گردد.

وی با اشاره به اهمیت توجه به اقتصاد مقاومتی در مراکز علمی و دانشگاهی تصریح کرد: دانشگاهیان ما باید بتوانند با بهره‌گیری از رویکرد اقتصاد دانش بنیان از علم، خلق ثروت کرده از دانش خود برای ارتقاء و بهبود اقتصاد جامعه استفاده کنند.

وی صیانت از دستاوردهای انقلاب، تلاش برای دستیابی به دانشگاه اسلامی و تلاش در جهت وحدت حوزه و دانشگاه را از اهداف کانون دانشگاهیان برشمرد و افزود: تلاش در جهت معرفی و شناسایی نیروهای متخصص و متعهد از میان نخبگان ارزشی، دفاع از اصول، مبانی، اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی و تلاش در جهت بومی‌سازی علوم انسانی و اجتماعی مبتنی بر بسترهای دینی و ملی را از دیگر اهداف این کانون عنوان کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمک به پیش برد اهداف و فرایند توسعه علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشور، صیانت از نظام و انقلاب در برابر تهاجمات فرهنگی و علمی بیگانگان، کمک به تعمیق پایه‌های اعتقادی و خودآگاهی فرهنگی و ملی در میان دانشجویان و دانشگاهیان و کمک به مشارکت آگاهانه مردم و به ویژه دانشگاهیان در عرصه‌های سرنوشت‌ساز نظام و جامعه اسلامی را محورهای اساسی کانون دانشگاهیان دانست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه