سرخط خبرها
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

انقلاب ما فرهنگ محور است

رئیس تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: انقلاب ما فرهنگ محور است و فرهنگ بر اساس نیروی انسانی شکل می گیرد.

سردار مسعود جزایری

به گزارش خبرگزاری موج، سردار سید مسعود جزایری رئیس تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو های مسلح با حضور در ستاد قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده این قرارگاه دیدار کرد.

سردار جزایری در این جلسه اظهار داشت: خدارا شاکریم که در سازمان راهبردی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) حضور یافتیم و وقتی به تعابیر مقام معظم رهبری دقت می کنیم میبینیم ایشان با چه عمقی به مسائل نگاه می کنند و چه تیز بینی در خصوص تفکیک پدافند هوایی داشتند.

رئیس تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: انقلاب ما فرهنگ محور است و فرهنگ بر اساس نیروی انسانی شکل می گیرد و باید توجه ویژه ای به کارکنان سربازان، خانواده ها و بازنشسته ها انجام شود و به خصوص حوزه سربازان که مثل فرزندان ما هستند و باید این جوانان را انقلابی و متدین تربیت کنیم.

جنگ نرمی که علیه ایران انجام می شود بی سابقه است

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح تاکید کرد: میزان هجمه فرهنگی، جنگ نرمی که بر علیه جمهوری اسلامی ایران انجام می شود بی سابقه است و برای مقابله با این هجمه باید اجزای آن درک شود و باید بسیار تلاش کنیم تا بتوانیم در مقابل این جنگ نرم باشیم.

سردار جزایری تصریح کرد: برای ارتقای دایمی روحیه دفاعی باید مدلهای مختلف آن را یاد بگیریم و به کار ببریم که مسئله معرفت افزایی و بصیرت افزایی که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید دارند یکی از ابزار های این کار است.    

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه