محیط زیست و منابع طبیعی برای تک تک مردم اهمیت دارد

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: محیط زیست و منابع طبیعی صرفا دغدغه مسوولان نیست و برای تک تک مردم اهمیت دارد.

محبوب

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا محجوب در جمع خبرنگاران  اظهار داشت: محیط زیست و منابع طبیعی صرفا دغدغه مسوولان نیست و برای تک تک مردم اهمیت دارد.

وی ادامه داد: محیط زیست و منابع طبیعی به بطن زندگی مردم وارد شده است.

محجوب افزود: برای حفظ منابع طبیعی و محیط زیست باید واقعیت‌ها را در نظر بگیریم و به داشته‌های خود متکی باشیم.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس  در ادامه با گلایه از عدم اجرای مناسب طرح آمایش سرزمین تصریح کرد: در طول سه برنامه شاهد اقداماتی برای اجرای این طرح بودم ولی واقعیت این است قدم جدی ای برای آن برداشته نشده است.

محجوب تاکید کرد: برای انجام کار تشکیلاتی و کلان به تعامل دولت و مجلس نیاز است و برای پیشبرد طرح‌ها نیاز به ایجاد فرهنگ عمومی داریم.

این نماینده مجلس اضافه کرد: متاسفانه فرهنگ عمومی برای حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست هنوز آن طور که باید و شاید در میان مردم جا نیفتاده است.

وی با اشاره به آمادگی مجلس برای قانون گذاری در این بخش‌ها گفت: باید پیچ و مهره قانون‌گذاری در این حوزه ها را به خوبی بشناسیم و لایحه و طرح های مناسب به مجلس ارائه شود.

وی با تاکید بر ضرورت نظارت های دقیق برای حفاظت از منابع طبیعی افزود: باید در بخش نظارت بر منابع طبیعی و محیط زیست با جدیت بیشتری ورود کنیم.

محجوب در پایان بر لزوم تخصیص اعتبار مناسب برای تحقیق در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست تاکید کرد و گفت: باید در این بخش هزینه شود چون بدون تحقیق و پژوهش هیچ طرح و هدفی به درستی محقق نمی‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه