سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

شرکت ملی پست در مسیر گسترش و ارتقای خدمت رسانی به مردم با قدرت به پیش برود

رئیس دفتر رئیس جمهور با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ریل گذاری انجام شده در ۴ سال دولت یازدهم در شرکت ملی پست، تداوم یابد، تصریح کرد: شرکت ملی پست باید با تکیه بر جایگاهی که امروز به آن دست یافته در مسیر گسترش و ارتقای خدمت رسانی به مردم با قوت و قدرت به پیش برود.

واعظی

به گزارش خبرگزاری موج، محمود واعظی به مناسبت هفته پست در جمع مدیران و کارکنان شرکت ملی پست، با تبریک هفته و روز پست گفت: مجموعه پست در دولت یازدهم تحولات مثبت و مبارک بسیار زیادی داشت که علاوه بر بهبود و گسترش و ارتقای خدمات این شرکت، جایگاه این سازمان را نیز به عنوان یک مجموعه توانمند و خدمتگزار به شکل قابل توجهی تعالی بخشید.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: شرکت پست در ابتدای دولت یازدهم با انبوهی از مشکلات ساختاری و بدهی های فراوان به مجموعه های همکارش مثل هواپیمایی ها مواجه بود و حتی درآمد کافی برای تامین هزینه های جاری خود را نداشت، اما با زحمات و تلاشهای شبانه روزی مدیران و مجموعه پرسنل زحمتکش خود،  امروز به یک شرکت معتبر در کشور تبدیل شده است.

ارتقای خدمات رسانی به مردم

اعتبار امروز شرکت پست به راحتی به دست نیامده است

 واعظی با بیان اینکه اعتبار یک شرکت و سازمان خدماتی در جهان امروز بسیار ارزشمند و مهم است و اعتبار امروز شرکت پست به راحتی به دست نیامده است، اظهار داشت: شرکت پست در طول ۴ سال توانست با وجود گستردگی و برخورداری از حدود ۱۷ هزار نفر پرسنل، خیلی سریع خود را بازیابی کرده و با تحولات و پیشرفتهای روز سازگار نماید و به خوبی به خدمات خود تنوع بخشید.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز در بسیاری کشورهای پیشرفته شرکتهای پست هم طراز بانکها و بیمه ها درآمدزایی دارند، خاطرنشان کرد: در دوره مسئولیتم در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به فرمولی دست یافتیم تا شرکت پست درآمدهای جدید خود را بیشتر صرف بهبود حقوق و مزایای کارکنان و پرسنل زحمتکش خود کند و امروز نیز همچنان پیگیر تحقق این موضوع هستم.

در پایان این مراسم از سوی مدیران و پرسنل شرکت ملی پست از دکتر واعظی به پاس خدمات ۴ ساله اش در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تقدیر شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه