سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به موج

افرادی که اقساط وام خود را به موقع پرداخت نمی کنند باید از مزایای اجتماعی محروم شوند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به مشکل دار بودن دریافت سود از دیرکرد پرداخت اقساط وام توسط بانک ها گفت: یکی از اهرم هایی که می تواند وام گیرندگان را ملزم به پرداخت اقساط خود در زمان مشخص کند، محرومیت متخلفین از بسیاری از مزایا اجتماعی است.

اباتری

کاظم دلخوش اباتری درباره تاکید برخی مراجع بر حرام بودن سودی که بانک ها از دیرکرد پرداخت وام از مردم دریافت می کنند به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج گفت: به نظرم سودی که بانک ها چه در نتیجه پرداخت وام به مردم می گیرند و چه به دلیل دیرکرد پرداخت قسط های وام، اساسا مشکل دارد و با وجود آنکه در حال حاضر ما قوانین مختلفی در خصوص عملیات بانکی بدون ربا داریم اما شاهد این قبیل مسائل در کشور هستیم.

وی افزود: در همین راستا کمیسیون اقتصادی در حال کار بر روی قانون بانکداری کشور است. لذا امیدواریم تا دو ماه دیگر اصلاحات روی قانون بانکداری به نتیجه برسد و در نهایت پس از تصویب در صحن علنی مجلس، بانک مرکزی آن را برای اجرای به تمامی بانک ها ابلاغ کند.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس درباره اینکه چرا در 38 سال گذشته مشکلات مربوط به دریافت سود بانک ها از مردم مورد توجه قرار نگرفته بود اظهار داشت: علت این مساله این است که بانک ها در قریب به چهار دهه گذشته متناسب به وضعیت جامعه عمل کردند که البته بحث معوقات و نوع پرداخت-دریافت ها برای سیستم بانکی مشکلاتی ایجاد کرد.

دلخوش اباتری در پاسخ به این پرسش که راهکار جلوگیری از بروز بی نظمی پس از حذف جریمه دیرکرد پرداخت اقساط وام چیست تصریح کرد: باید روشی در این راستا اتخاذ شود که سیستم بانکی به افرادی وام بدهد که آن ها را می شناسد تا پول در زمان مقرر به بانک برگردد چرا این پول در واقع سپرده مردم است و عدم بازپرداخت آن می تواند به سایر سپرده گذاران ضرر بزند. همچنین بانک ها باید با متخلفین به گونه ای برخورد کنند که از بسیاری از مزایا جامعه به دلیل این موضوع محروم شوند. محرومیت از مزایای اجتماعی می تواند یک اهرم موثر در تخلف از قوانین بانکی باشد. 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • بهزاد

    آقای نماینده پس باید اول از جنابعالی و بستگانتون شروع بشه چرا که مسبب اصلی عدم پرداخت اقساط معوقه بانکی خود بانکها هستند چرا که با دریافت سودهای کلان از وام گیرندگان همه را بیچاره کردند.

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه