سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

مشوق‌های لازم برای احیا و مرمت بافت‌های تاریخی در کشور وجود ندارد

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: مشوق‌های لازم برای احیا و مرمت بافت‌های تاریخی در کشور وجود ندارد و دولت نیز منابع مالی محدود دارد؛بنابراین این بناها در حال از بین رفتن و فرسودگی است.

لاهوتی

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج، نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، 6 شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی یک فوریتطرح حمایت از مرمت بافت‌های تاریخی و فرهنگی و توانمندسازی مالکان و بهره برداران بناهای تاریخی و فرهنگی با 123 رأی موافق، 24 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

لاهوتی طراح این طرح درخصوص بررسی یک فوریتی طرح مذکور گفت: با دستور لاریجانی، کمیسیون مشترکی برای بررسی این طرح تشکیل و این طرح را 20 جلسه در این کمیسیون بررسی کردیم.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی افزود: مشوق‌های لازم برای احیا و مرمت بافت‌های تاریخی در کشور وجود ندارد و دولت نیز منابع مالی محدود دارد؛بنابراین این بناها در حال از بین رفتن و فرسودگی است.

وی ادامه داد: در این طرح آمده است که وزارتخانه راه و شهرسازی و کشور ظرف 2سال نسبت به تکمیل و تعیین محدوده بافت‌های تاریخی اقدام کند و آن را به تصویب مراجع قانونی برسانند تا مردم از بلاتکلیفی خارج شوند.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: در این طرح آمده است که ظرف مدت یک سال پس از تصویب این قانون دستور العمل‌های لازم، مدیریت بهره برداری،نگهداری و پشتیبانی بناها،اماکن و بافت‌های تاریخی با اولویت واگذاری فعالیت‌ها به بخش غیردولتی تهیه و ابلاغ کند.

لاهوتی یادآور شد:اگر دولت توانایی نگهداری این بافت‌ها را دارد؛این کار را انجام دهد و اگر دولت امکان این کار را ندارد شرایطی فراهم شود تا بخش خصوصی بتواند در این زمینه همکاری کند؛انتظار داریم این طرح در دستورکار قرار گرفته و تصویب شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه