سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

ولایتی جنایات میرزاولنگ افغانستان را محکوم کرد

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع با اشاره به فجایع میرزاولنگ افغانستان در اینستاگرام خود نوشت: میرزاولنگ افغانستان این روزها شاهد فجایع و جنایات دردآور و جانسوزی است که دل هر آزاده‌ای را به درد می‌آورد.

علی اکبر ولایتی

به گزارش خبرگزاری موج، علی اکبر ولایتی رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: فاجعه‌ای که بار دیگر با دستان پلید و جنایتکار طالبان و داعش که حتی کودکان خردسال را سلاخی می‌کنند، کشتار به راه می‌اندازند، به صورت گروهی مردم مظلوم و مسلمان را تیرباران می‌کنند و آوارگی و اسارت پدید می‌آورند و البته در سکوت وصف‌ناشدنی جهانی و از سوی مراجع بین‌المللی و به اصطلاح حقوق بشری و برخی کشورهای غربی مدعی دروغین مبارزه با تروریسم مواجه می‌شود که ظاهرا از سوی افرادی که سیاست یک بام و دو هوا را در مبارزه با تروریسم و جریانات افراطی و تکفیری در پیش گرفته‌اند دور از انتظار هم نیست.

در بخش دیگری از این مطلب وی با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان سیاست اصولی هر گونه تروریسم و با هر شکلی را چه در افغانستان و عراق و سوریه و چه در پاریس و برلین و لندن محکوم می‌کند و با صداقت و با هدف حمایت از مظلوم، چندین سال در برابر این تروریست‌های وحشی و جریانات افراطی و تکفیری ایستادگی کرده و بی‌تردید اگر نبود این مقاومت، باید شاهد تجزیه دولت‌ها و کشورهای قانونی و تجاوز و وحشی‌گری در بسیاری از کشورهای منطقه و جهان بودیم.

ولایتی افزود: این جنایت هولناک و فاجعه‌آمیز که در سال‌های اخیر در افغانستان به این شکل نمونه‌ای نداشته محکوم است و انتظار می‌رود تا دست‌اندرکاران ملی و محلی در آن کشور برای سامان بخشیدن به اوضاع فاجعه‌آمیز انسانی و خطر جدی که مردم مظلوم را تهدید می‌کند و همچنین آزادسازی منطقه از دست تروریست‌های داعش و طالبان اقدامات سریع‌تری را به انجام رسانند.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان تاکید کرد: جامعه جهانی باید عزم و اراده جدی را برای ریشه کنی و نابودی این جریانات به کار بندد که این رویدادها و اقدامات وحشیانه محدود به این منطقه و مردم مظلوم آن نخواهد بود بلکه صلح، ثبات و آرامش جهانی را به مخاطره انداخته و خواهد انداخت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه