سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

وزیر کشور:

مذاکراتی برای حضورم در کابینه دوازدهم شده است

اعضای کشور با اشاره به رویکرد توسعه گرایانه وزارت کشور در چهار سال گذشته گفت: انتخاب من به خاطر روحیه توسعه گرایانه ام بود لذا اگر توفیق خدمت باشد و آقای روحانی هم تصمیم بگیرند به همین دلیل خواهند بود.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، در اولین نشست هم اندیشی زنان فعال در عرصه های اقتصادی رحمانی فضلی گفت: بحث اقتصادی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است از هر حیثی که به ان نگاه کنیم جای تامل است. یکی از مشکلات اصلی کشور ما بحث تولید و اشتغال است. با همه تلاش های دولت یازدهم رشد اقتصادی به ۱۱ رساند و تورم را تک رقمی کرد. اما کماکان اقتصاد اولویت یک کشور است. 

وی افزود: ما ظرفیت های خوبی در کشور داریم. از بعد علم و تکنولوژی و منابع انسانی مشکلی نداریم انچه مهم است فرهنگ خلاقیت تلاش و ابتکار و سخت کوشی جا بیافتد. با این فرهنگ مشکلات قطعا حل می شود.  در همه جای دنیا فعالیت اقتصادی راحت نیست و باید رقابت کنند زیرا برخورداری و دسترسی به علم و منابع تقریبا یکسان است. 

وزیر کشور خاطر نشان کرد: کاهش هزینه ها و خلاقیت و تعامل قوی در مسابقه رقابت باعث موفقیت می شود. در داخل ما منابع ارزانی داریم ولی چون پتانسیل فرهنگ کار به دلیل اقتصاد غلط نفتی که داشتیم نمی توانیم حرف موثر را در رقابتها بزنیم. باید زنان در حوزه عمومی و ایجاد فرهنگ تلاش با تربیت فرزندان خلاق می توانند موثر باشند طوری که فرزندان کار را عار ندانند.

وی افزود: مساله دوم بخث فعالیت خود زنان است. همه قوانین اقتصادی بر طبق جنسیت نوشته نشده است و محدودیت قانونی از این لحاظ وجود ندارد. شبکه های استانی بر مبنای توسعه استانی بنا شد که توسعه اقتصادی یکی از مهمترین ها بود.   

رحمانی فضلی گفت: باید بتوانیم فعالیت های خرد را راه بیندازیم و مناطق زیادی در مناطق روستایی و شهری وجود دارد. در این مناطق برای کار فرقی بین زو مرد نبوده و باید تلاش کرد روحیه کار محقق شود. 

وی اظهار داشت: باید اقتصاد مقاومتی باید همه با هم پیگیری کنیم و وزارت کشور هماهنگ کننده است چون استانداران متولی امور مختلف در استانها هستند. لذا در پیگیری و به ثمر رساندن کارها می تواند نقش داشته باشد. باید در حوزه کار آسیب شناسی کرد باید دبیرخانه ای برای این نشست ها باشد که نشست هایی با زنان فعال حوزه اقتصادی و اجتماعی و سیاسی گذاشته شود. و معاونین من باید پیگیر باشند تا موانع و مشوق ها را شناسایی کنند 

وی ادامه داد: هر جا ثبات قدم و پیگیری جدی باشد کار به نتیجه می رسد ما صد سال است قانون گذاری می کنیم اما عدم به نتیجه رسیده شدن انها به عدم پیگیری مربوط است. همچنین باید همه استانها چنین جلساتی را داشته باشند و حداقل فصلی یکبار صورت گیرد. مدیران کل بانوان این موضوع را پیگیری کنند تا طرح مشکل شود. این جریان سازی ها باید توسط رسانه ها انجام شود. 

وزیر کشور تصریح کرد: در حوزه اقتصادی مشکل و مانعی برای حضور زنان نیس اگرچه در حوزه سیاسی موانعی باشد. باید بانک اطلاعاتی نیز تهیه شود.

رحمانی فضلی خاطر نشان کرد انتخاب من به عنوان وزیر کشور، به خاطر روحیه توسعه گرایانه ام بود لذا اگر توفیق خدمت باشد و آقای روحانی هم تصمیم بگیرند به همین دلیل خواهند بود.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه