سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی در گفتگو با خبرگزاری موج:

شفافیت مالی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری راهی برای اثبات صلاحیت آنها است

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: شفاف شدن میزان دارایی ها و اموال نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ابزاری برای اثبات صلاحیت مجدد افراد است که می تواند قضاوت را برای مردم ساده تر کند.

پور مختار

محمدعلی پورمختار در مورد لزوم شفافیت مالی نامزدهای ریاست جمهوری به خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج گفت: شفافیت ملی یکی از موضوعات مهم در کشور ما است از آن جهت که همه شیعه حضرت علی هستیم و دم از عدالت علوی می زنیم. در همین رابطه حضرت علی تاکید دارند که سطح زندگی مسئولین جامعه باید در سطح پایین ترین افراد باشد. 

وی افزود: در این رابطه هر یک از مسئولین باید اعلام کنند که چه اموالی دارند، در کجا زندگی می کنند و میزان دارایی آنها چقدر است. این مساله برای مردمی که در سطوح متوسط جامعه هستند می تواند ملاک انتخابی درست باشد. چرا که رئیس جمهوری که شکل زندگی ساده ای دارد وزرایی انتخاب خواهد کرد که درد فقر را چشیده اند و در حال حاضر نیز همان روش را دارند.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در خانه ملت خاطر نشان کرد: برخی از مسئولین بیان می کنند که در گذشته جزو قشر محروم و فقیر بوده اند اما باید روشن شود که در حال حاضر زندگیشان چگونه است چنانکه امام خمینی نیز تاکید دارد میزان حال فعلی افراد است. از این رو بحث شفافیت اموال و دارایی های نامزدها چارچوب ها را مشخص و قضاوت را ساده تر می کند.

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی ادامه داد: این در حالی است که مردم نسبت به این مسائل حساسیت ویژه ای دارند و در قضیه حقوق های نجومی و دریافت های غیرعادلانه ملاحضه شد که جامعه از آن نارضایتی شدید دارند. بر این اساس شفافیت مالی مسولین ابزاری برای اثبات صلاحیت آنها خواهد بود و یکی از شرایط احراز مدیریت به شمار می رود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه