سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

جلسه سرمایه‌گذاری و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

جلسه سرمایه‌گذاری و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد به منظور بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، به ریاست شریعتمداری برگزار شد.

گرامیداشت روز جهانی معلولان / محمد شریعتمداری
به گزارش خبرگزاری موج

، جلسه سرمایه‌گذاری و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد به منظور بررسی ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این استان، روز یکشنبه به ریاست دکتر محمد شریعتمداری معاون اجرایی رییس‌ جمهوری برگزار شد.

معاون اجرایی رییس جمهوری در این جلسه که مسئولین استان کهگیلویه و بویراحمد و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و همچنین مدیران عامل بانک‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری حضور داشتند، با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه این استان، اظهارداشت: استان کهگیلویه و بویراحمد از امکانات و توانمندی های گسترده‌ای در عرصه‌های مختلف گردشگری، کشاورزی و صنعتی برخوردار است و دولت مصمم است این ظرفیت‌ها را در راستای شتاب بخشیدن به توسعه و رفاه مردم استان، فعال کند.

شریعتمداری اظهار امیدواری کرد با توجه به اولویت‌بندی‌هایی که برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد در نظر گرفته شده است، رویکرد جدیدی برای شتاب بخشیدن به چرخ‌های توسعه استان، اتخاذ شود. وی همچنین فعال کردن واحدهای تولیدی را به منظور افزایش اشتغال مؤثر در کشور مورد تأکید قرار داد و با اشاره به جاذبه‌های گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، خاطر نشان کرد: این استان در حوزه جغرافیایی و تاریخی از جاذبه‌های گردشگری بی‌نظیری برخوردار است که در کنار سایر ظرفیت‌های موجود در استان می‌توان آن را در راستای توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر کهگیلویه و بویراحمد، فعال‌تر کرد.

در این جلسه استاندار و نمایندگان استان کهکیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی و نیز مدیران عامل بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی با تشریح فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این استان، پیشنهادات و دیدگاه‌های خود را در بخش‌های مختلف مطرح کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه