سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

آغاز عملیات اجرایی آزادراه کرمانشاه در حضور وزیر راه

با حضور وزیر راه عملیات اجرایی آزادراه کرمانشاه به حمیل و کنارگذر شرقی کرمانشاه به طول ۷۵ کیلومتر با اعتبار ۶۳۶۳ میلیارد ریال امروز همزمان با دهه فجر آغاز شد.

آزادراه اهواز- اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج، آزادراه کرمانشاه به حمیل بخشی از آزادراه بیستون - کرمانشاه - حمیل و قزانچی - کرمانشاه به طول ۱۴۱ کیلومتر است که هزینه ساخت آن ۱۵ هزار میلیارد ریال شامل ۳۰ درصد سهم دولت و ۷۰ درصد سهم سرمایه‌گذار خصوصی برآورد شده است.

اکنون ۲۴۰۰ کیلومتر آزادراه در کشور وجود دارد که از این میزان ۲۰۰ کیلومتر مربوط به قبل از انقلاب است و تا پایان دولت دوازدهم ۶۰۰ کیلومتر افزوده می‌شود تا طول آزادراه‌های کشور به ۳۰۰۰ کیلومتر برسد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه در مراسم آغاز عملیات اجرایی این طرح اظهار داشت: این طرح مصداق بارز اقتصاد مقاومتی و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

مسعود شریفی با بیان اینکه با حضور وزیر راه و شهرسازی ۱۶ طرح با اعتبار ۱۳۴ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود، عنوان کرد: افتتاح ۱۰۰۰ واحد مسکن مهر در سطح استان، احداث بزرگراه قره‌بلاغ - سرپل‌ذهاب به طول ۲.۵ کیلومتر و احداث راه اصلی محور جوانرود - ثلاث‌باباجانی به طول هفت کیلومتر از جمله این طرحها است.

وی گفت: احداث، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی به طول ۲۵ کیلومتر، احداث راه دسترسی مسکن مهر شرف‌آباد ۱.۱ کیلومتر، پیاده راه خیابان حافظ شهرستان صحنه به طول ۲۵۰ متر، کتابخانه‌های آوره شهرستان پاوه با زیربنای ۳۰۰ مترمربع، ساختمان انتقال خون اسلام‌آباد غرب با زیربنای ۲۰۰ مترمربع  و ساماندهی تپه چقاگاوانه اسلام‌آباد غرب واقع در بافت فرسوده از دیگر طرحها است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه