سرخط خبرها
  • اعتراض نهادهای حوزوی فارس درخصوص هنجارشکنی‌ در کنسرت‌های شیراز
  • سازمان امور مالیاتی: پزشکان، آرایشگاه‌ها و فعالان حمل‌ونقل زیر ذره‌بین مالیاتی
  • هشدار پلیس راهور: مسئولیت بارگیری و مهار ناایمن بار بر عهده شرکت و راننده است
  • عارف: سرمایه‌گذاری بر استعداد‌های جوان زمینه‌ساز دستیابی به قله‌های بلندتر در عرصه ورزش قهرمانی است
  • توزیع سراسری شیر در مدارس؛ آغاز طرح رفاهی دانش‌آموزان از اواخر مهر
  • کاهش بیش از ۸۴ هزار واحد شاخص کل بورس
  • دستگیری متهم به تجاوز به عنف در شهر قدس
  • وحشت ژئوپلیتیک باکو در سرکوب حجاب
  • یاحقی با کسب مدال طلا قهرمانی جهان اسکیت تاریخ ساز شد
  • واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از سه‌شنبه آغاز می‌شود
  • آغاز المپیاد ورزشی مدارس در سراسر کشور/ مشارکت ۶ میلیون دانش‌آموز در المپیاد درون مدرسه‌ای
  • پزشکیان: دفاع ایران فقط موشک نیست؛ مردم و وحدت ملی قدرت دفاعی کشورند
  • تلفن همراه کالای لوکس نیست/ اتاق اصناف پیگیر رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه
  • محمدنژاد قهرمان سنگین وزن جهان شد

انتشار نخستن تصاویر از لافراری اسپایدر پیش از نمایشگاه پاریس + تصاویر

فراری لافراری اسپایدر که تصاویری از آن انتشار یافته به طور رسمی در نمایشگاه پاریس رونمایی می شود. این ابرخودرو با مشخصات فنی مشابه نمونه کوپه و فقط به تعداد ۱۵۰ دستگاه عرضه خواهد شد.

DVNAT9XM5ded
به گزارش خبرگزاری موج به نقل ازautoexpressبالاخره تصاویر رسمی از فراری لافراری اسپایدر پیش از رونمایی از آن در نمایشگاه پاریس منتشر شد. این تصاویر تنها چند هفته پس از اعلام مدیر عامل فراری، سرجیو مارچیونه مبنی بر وجود نمونه اسپایدر برای سوپراسپرت هیبریدی این شرکت انتشار یافتند.
مشتریان ویژه و کلکسیونرهایی که نمی خواهند تماشای جدیدترین محصول فراری را از دست بدهند مطلع باشند که لافراری اسپایدر در نمایشگاه پاریس رونمایی شده و در نهایت تعداد ۱۵۰ دستگاه از آن تولید خواهد شد. با این حال اگر قصد خرید یک دستگاه از آن را دارید باید بگوییم که دیر آمده اید. سخنگوی فراری اعلام کرده است: «تمام نمونه های تولید شده پس از یک ارائه اختصاصی برای مشتریان به فروش رفته اند و ثبت سفارشات به پایان رسیده است.» با اینکه نام گذاری برای این فراری جدید هنوز به طور رسمی صورت نگرفته اما شایعاتی دهان به دهان در فضای می چرخد که احتمالا نام این محصول جدید لافراری آپرتا(به زبان ایتالیایی: باز) خواهد بود. در تصاویر به نمایش درآمده رنگ آمیزی غالب خودرو مشکی به همراه نوارهای قرمز برای روی کاپوت و سپر می باشد. این سبک در داخل خودرو نیز بکار رفته است. یک طراحی داخلی کاملا مشکی رنگ همراه با نوارهای قرمز بر روی صندلی ها. انتظار می رود داشبورد پیشرفته و فرمان پیچیده مسابقات فرمولا وان با تغییرات جزیی در این مدل استفاده شوند.
حذف سقف تاثیر اندکی بر ظاهر اتومبیل گذاشته و هنوز شاهد همان شیشه جلو با شیب تند و انحنای لبه عقب در بالای چراغ ها هستیم. به لطف استفاده وسیع از قطعات فیبرکربنی و اندکی تقویت پیشرانه فراری جدید در عملکرد چیزی از نسخه مسقف خود کمتر ندارد. با اینکه هیچ گونه جزییات فنی در خصوص لافراری اسپایدر منتشر نشده اما تقریبا میتوان اطمینان داشت که از همان موتور ۶٫۳ لیتری V۱۲ نسخه کوپه استفاده خواهد کرد که قادر به تولید ۹۵۰ اسب بخار قدرت میباشد. با این تفاسیر نیازی به توضیح نیست که حداکثر سرعت این سوپراسپرت نیز ۲۲۰ مایل بر ساعت و شتاب صفر تا صد آن زیر سه ثانیه خواهد بود. نمونه اسپایدر میتواند همراه با یک سقف پارچه ای باشد اما احتمالا مانند ۴۸۸ اسپایدر فراری یک سقف هاردتاپ نیز برای آن در نظر گرفته است که با نصب آن تفاوت چندانی بین اسپایدر و کوپه نخواهد بود.
طول، عرض و فاصله دو محور در لافراری کوپه به ترتیب ۴۷۰۲، ۱۹۲۲ و ۲۶۵۰ میلی متر میباشد که قاعدتا نباید در نمونه اسپایدر نیز تغییر زیادی کرده باشد. آئرودینامیک هوشمند و فعال شامل دیفیوزر فعال جلو به همراه لبه های زیر سپر و دیفیوزر و اسپویلر فعال در عقب در نمونه بدون سقف نیز مورد استفاده قرار گرفته است. گفته می شود قیمت هر دستگاه از این اتومبیل بیش از رقم ۱ میلیون پوند لافراری کوپه خواهد بود که آن را خاص تر میکند. البته از آنجایی که تمام ۱۵۰ دستگاه قبلا به فروش رفته اند این موضوع مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد. /انتهای پیام/
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه