سرخط خبرها
  • مراقب جنگ اذهان باشیم
  • بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا؛ پایان کار ورزش ایران با ۱۰۲ مدال
  • فروش ۶۳ میلیاردی سینماها/ میزبانی از ۴۹۸ هزار مخاطب
  • نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند
  • ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها در وضعیت مناسبی قرار دارد
  • حسینی کیا، نماینده مجلس: افزایش بی‌ضابطه تعرفه‌های اینترنت اجحاف در حق مردم است
  • هزینه‌های سرشماری نفوس و مسکن ۹۰ درصد کاهش یافت
  • بیرانوند راهی شهر حافظ شد
  • پزشکیان: باید از وضعیت «نه جنگ، نه صلح» خارج شویم

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هندیجان؛

تخریب کوخه شکار و تله زنده‌گیری هوبره در هندیجان

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هندیجان از تخریب یک باب کوخه شکار و آزادسازی دو قطعه پرنده در جریان گشت و کنترل مأموران محیط زیست این شهرستان خبر داد.

هوبره
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،محسن شعبانی اظهار کرد: مأموران این اداره با هدف پیشگیری از شکار و صید غیرمجاز پرندگان شکاری و وحشی و حفاظت از گونه ارزشمند هوبره، مناطق تحت مدیریت و حوزه استحفاظی شهرستان را مورد پایش و کنترل قرار دادند.

وی افزود: این گشت حفاظتی در محدوده‌های اطراف پشت شهرک صنعتی، خیط شلیش و میال انجام شد که طی آن، یک باب کوخه شکار شناسایی و تخریب شد و دو قطعه پرنده شامل یک قطعه سمانه و یک قطعه کبوتر باغی نیز آزادسازی شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هندیجان ادامه داد: مأموران در ادامه گشت و کنترل، یک رشته تله زنده‌گیری هوبره به طول تقریبی ۵۰۰ متر را شناسایی و تخریب کردند.

وی تصریح کرد: گشت‌زنی و پایش مستمر مناطق تحت پوشش با هدف مقابله با شکار و صید غیرمجاز و صیانت از حیات‌وحش ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه