سرخط خبرها
  • اعتراض نهادهای حوزوی فارس درخصوص هنجارشکنی‌ در کنسرت‌های شیراز
  • سازمان امور مالیاتی: پزشکان، آرایشگاه‌ها و فعالان حمل‌ونقل زیر ذره‌بین مالیاتی
  • هشدار پلیس راهور: مسئولیت بارگیری و مهار ناایمن بار بر عهده شرکت و راننده است
  • عارف: سرمایه‌گذاری بر استعداد‌های جوان زمینه‌ساز دستیابی به قله‌های بلندتر در عرصه ورزش قهرمانی است
  • توزیع سراسری شیر در مدارس؛ آغاز طرح رفاهی دانش‌آموزان از اواخر مهر
  • کاهش بیش از ۸۴ هزار واحد شاخص کل بورس
  • دستگیری متهم به تجاوز به عنف در شهر قدس
  • وحشت ژئوپلیتیک باکو در سرکوب حجاب
  • یاحقی با کسب مدال طلا قهرمانی جهان اسکیت تاریخ ساز شد
  • واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از سه‌شنبه آغاز می‌شود
  • آغاز المپیاد ورزشی مدارس در سراسر کشور/ مشارکت ۶ میلیون دانش‌آموز در المپیاد درون مدرسه‌ای
  • پزشکیان: دفاع ایران فقط موشک نیست؛ مردم و وحدت ملی قدرت دفاعی کشورند
  • تلفن همراه کالای لوکس نیست/ اتاق اصناف پیگیر رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه
  • محمدنژاد قهرمان سنگین وزن جهان شد

نخستین یادواره سرلشکر پاسدار شهید سید محمد علی جهان آرا در اهواز برگزار شد

نخستین یادواره سرلشکر پاسدار شهید سید محمد علی جهان آرا با حضور جمعی از مسئولان، فرماندهان نیرو‌های مسلح، خانواده‌های معظم شاهد، ایثارگران و قشر‌های مختلف مردم در اهواز برگزار شد.

یادواره شهدا
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،استاندار خوزستان در این مراسم با گرامیداشت یاد سرلشکر شهید سید محمدعلی جهان‌آرا  گفت: واقعاً جهان‌آرا یک الگوی تمام‌عیار برای نسل امروز ماست؛ سرزندگی، نشاط، تفکر و تعقل، تعبد و دیانت، شجاعت و رشادت، ولایت‌پذیری و ولایت‌مداری او و دید عمیق و وسیعی که نسبت به شرایط داشت، همه اینها منظومه‌ای از مختصات فکری و رفتاری ایجاد کرده بود که باعث شد نام جهان‌آرا این‌گونه بدرخشد.

سید محمد رضا موالی زاده  با اشاره به سابقه مبارزاتی این شهید افزود: جهان‌آرا چهره‌ای بود که از سنین نوجوانی وارد مبارزات شد و این مسیر را با همه وجود ادامه داد؛ او شیفته امام راحل بود و مبارزاتش پیش از انقلاب در گروه منصورون کاملاً روشن است.

وی  با اشاره به تلاش‌های شهید جهان‌آرا پس از پیروزی انقلاب تصریح کرد: او پس از پیروزی انقلاب نیز لحظه‌ای آرام نگرفت و در جهت حفظ آرامش در خرمشهر و خوزستان بسیار تلاش کرد و در دوران جنگ نیز همین مسیر را ادامه داد.

استاندار خوزستان  خاطرنشان کرد: پس از شکست حصر آبادان که در پنج مهر ۱۳۶۰ به وقوع پیوست، جهان‌آرا همراه با جمعی از فرماندهان به سمت تهران حرکت کرد؛ ابتدا قرار بود با خودرو عزیمت کند، اما تصمیم گرفته شد با هواپیما برود و در نهایت به شهادت رسید.

موالی زاده  در پایان با تأکید بر انتقال ارزش‌های این شهید به نسل جوان گفت: نسل جوان ما باید با سیره و منش شهید جهان‌آرا آشنا شوند و این ویژگی‌های ممتاز را سرلوحه زندگی خود قرار دهند تا راه شهیدان ادامه یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه