سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

سرپرست فرمانداری شادگان:

رفع مشکلات مواکب اولویت ستاد اربعین شهرستان است

سرپرست فرمانداری شادگان گفت: رفع مشکلات مواکب سه‌ راهی خوردورق و دارخوین اولویت ستاد اربعین شهرستان شادگان است.

برپایی موکب های عزاداری در مشهد
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،حبیب عفری در بازدید از مواکب اربعین حسینی (ع) مستقر در سه‌راهی خوردورق مواکب را سنگر نخست خدمت به زائران دانست و اظهار کرد: مسئولان مواکب در خط مقدم خدمت به عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ایستاده‌اند و باید حمایت و پشتیبانی کامل را از سوی شهرستان احساس کنند.

وی افزود: در راستای اجرای مصوبات ستاد اربعین استان و شهرستان از مواکب مستقر در مسیر سه‌راهی خوردورق بازدید بعمل آمد و مسائل، مطالبات و دغدغه‌ های  مواکب بصورت مستقیم مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

سرپرست فرمانداری شادگان افزود:با توجه به اینکه مسیر سه‌راهی خوردورق یکی از محورهای اصلی تردد زائران اربعین حسینی (ع) است تمامی کمیته‌ های ستاد اربعین و دستگاههای اجرایی مرتبط موظف هستند با هماهنگی و همکاری لازم نسبت به رفع مشکلات و تامین نیازهای مواکب مستقر در سه‌ راهی خوردورق و دارخوین اقدام کنند.

وی تاکید کرد: همه دستگاه‌ها موظفند در چارچوب وظایف خود، موانع پیش روی مواکب را بردارند و مسیر فعالیت آنان را هموار سازند.

عفری در پایان گفت: تلاش خواهیم کرد با برنامه‌ریزی ، هم‌ افزایی میان دستگاههای متولی و پیگیری مستمر، دغدغه‌ های  مواکب در سه راهی خوردورق و دارخوین به حداقل برسد و زمینه ارائه خدمات مطلوبتر به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در ایام اربعین فراهم شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه