سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان؛

کار کارشناسی محور اصلی پیشرفت در آموزش‌وپرورش خوزستان است

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان گفت: افزایش بهره‌وری و کیفیت‌بخشی در دستور کار فعالیت های عملکردی قرار دارد.

آموزش و پرورش
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،ناصر علی‌فر مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان در دیدار با همکاران معاونت پرورشی و فرهنگی و معاونت تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل، از تلاش‌ها و زحمات کارکنان و کارشناسان این حوزه‌ها در مسیر اعتلای نظام تعلیم و تربیت قدردانی و با تأکید بر نقش مهم بدنه کارشناسی در پیشبرد امور آموزش‌وپرورش گفت: به خوبی می‌دانیم که بار اصلی فعالیت‌ها در مجموعه آموزش‌وپرورش بر دوش کارشناسان است و کار اصلی در این دستگاه، کار کارشناسی دقیق و مبتنی بر شناخت میدان عمل است.  

وی افزود: کار کارشناسی به این معناست که افراد آگاه، متخصص و کاربلد امور را در دست داشته باشند و تصمیمات و برنامه‌ها بر پایه تجربه و شناخت واقعی از میدان اجرا اتخاذ شود. بهترین نظریه‌پرداز برای هر مجموعه، کارشناسان همان مجموعه هستند که از نزدیک با مسائل و ظرفیت‌ها آشنایی دارند.  

علی‌فر با اشاره به ضرورت ارتقای بهره‌وری در نظام اداری و آموزشی تصریح کرد: افزایش راندمان کاری و کیفیت‌بخشی به فعالیت‌ها در دستور کار آموزش‌وپرورش قرار دارد و دستگاه‌هایی موفق خواهند بود که برنامه‌های خود را بر مبنای کار کارشناسی و استفاده از ظرفیت بدنه تخصصی پیش ببرند.  

وی ادامه داد: در آموزش‌وپرورش به دنبال بهره‌وری سازمانی هستیم و استفاده مؤثر از توان کارشناسان می‌تواند زمینه‌ساز افزایش کارآمدی و دستیابی به نتایج مطلوب در حوزه تعلیم و تربیت باشد.  

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی در مدیریت افزود: مدیریت در بسیاری از مواقع شبیه بازی شطرنج است؛ به این معنا که باید با درنظر گرفتن محدودیت‌ها، شرایط و امکانات موجود، بهترین تصمیم‌ها برای رسیدن به موفقیت اتخاذ شود.  

علی‌فر در پایان خاطرنشان کرد: در برخی موارد لازم است خط‌کشی‌های ذهنی و شیوه‌های سنتی تفکر را کنار بگذاریم و با تغییر زاویه دید و نگاه نوآورانه، مسیرهای تازه‌ای برای حل مسائل و پیشبرد اهداف آموزش‌وپرورش پیدا کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه