ریاست عقیدتی سیاسی فراجا؛

ایران قدرت واقعی جهان است

ریاست عقیدتی سیاسی فراجا در اربعین شهادت قائد امت در شهرستان اهواز گفت:امروز دنیا فهمید که یک قدرت واقعی در جهان وجود دارد و آن هم ایران است.

رئیس عقیدتی سیاسی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، با حضور در جمع مردم انقلابی شهر اهواز با بیان اینکه دشمنان تصور می‌کردند با شهادت امام خامنه‌ای (ره) مردم از صحنه خارج می‌شوند، تأکید کرد: این نشانه نادانی آنهاست.

من به دشمنان می‌گویم اگر چشم باز کرده بودید، در اغتشاشات دی‌ماه می‌دیدید که این ملت چگونه وارد صحنه شد و توطئه را از بین برد.

وی با یادآوری دو نکته از بیانات امام راحل در ۲۲ دی افزود: اول اینکه امام فرمودند «من دعوت نکردم، مردم خودشان وارد میدان شدند، چون بصیر، آگاه و شجاع بودند و از دشمن نهراسیدند». دوم اینکه «مردم خودشان کار را تمام کردند».

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به فرموده امام شهید که «اگر فتنه‌ای شکل بگیرد، خداوند مردم را مبعوث می‌کند و مردم کار را تمام می‌کنند»، خاطرنشان کرد: بعثت مردم، همین حضور شما زن و مرد در خیابان‌ها و میدان‌ها برای چهل شبانه‌روز است. شما به دشمن اعلام می‌کنید که ایران با همه کشور‌ها متفاوت است و کسی نمی‌تواند با این ملت اسلامی مبارزه کند.

وی با تشریح مفهوم «تمام کردن کار» توضیح داد: تمام کردن کار یعنی وادار کردن دشمن به تسلیم؛ یعنی رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم جعلی صهیونیستی در برابر این ملت اعلام کنند «ما اشتباه کردیم به جمهوری اسلامی حمله کردیم». تمام کردن کار یعنی درهم شکستن قدرت استکباری آمریکا و خروج آن از منطقه؛ قدرتی که بحمدالله رو به اضمحلال است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: امروز دنیا فهمید که یک قدرت واقعی در جهان وجود دارد و آن هم ایران است سران استکبار فهمیدند جمهوری اسلامی همزمان در چندین نقطه جهان علیه آمریکا و اسرائیل می‌جنگد و این قدرت ملت ایران است.

حجت‌الاسلام شیرازی با یادآوری ماجرای طبس به خاطره‌ای از دوران حضورش در نیروی دریایی سپاه اشاره کرد: روزی سردار تنگسیری چند نظامی آمریکایی را در یک قایق اسیر کرد. همه آن آمریکایی‌ها خودشان را در قایق نجس کردند. این قدرت آمریکایی‌هاست باز هم به سراغ ایران آمدند و خداوند در نزدیکی اصفهان دوباره حماسه‌ای شبیه طبس آفرید.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با تأکید بر عدم اعتماد به دشمن در هرگونه توافق احتمالی گفت: دشمن ما قابل اعتماد نیست. ما مثل گذشته در میدانیم. دستمان روی ماشه است، جانمان آماده شهادت است، از دشمن نمی‌ترسیم و دست از روی ماشه برنمی‌داریم. ملت ایران اعتراف به شکست نمی‌کند و دشمن باید از این ملت عذرخواهی کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه