سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

مجری طرح توسعه میدان نفتی سپهر - جفیر؛

ششمین دکل در ناوگان حفاری میادین سپهر - جفیر مستقر شر

مجری طرح توسعه میدان نفتی سپهر - جفیر با اعلام استقرار ششمین دکل به ناوگان حفاری میدان نفتی سپهر - جفیر گفت: با استقرار ششمین دکل در موقعیت چاه جفیر شمال غربی و آغاز عملیات تعمیراتی، این چاه که سال‌ها متروکه بود به چاه قابل تولید از سازند گدوان تبدیل می‌شود.

حفاری
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، عباس گودرزی‌ارجمند بیان کرد: حدود ۹۰ درصد عملیات برپایی دکل حفاری ۳۰۴ تدبیر انجام شده و استندسازی و آماده‌سازی تجهیزات برای انجام تست‌های سطحی پیش از اسپاد دکل در حال تکمیل است.

وی با اشاره به همکاری مناسب پیمانکاران پروژه گفت: این دکل را شرکت حفاری مپنا به‌عنوان پیمانکار فرعی تأمین کرده و هماهنگی میان شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد (پیمانکار اصلی) و شرکت حفاری مپنا کاملاً مطلوب است و عملیات طبق برنامه پیش می‌رود.

مجری طرح توسعه میدان نفتی سپهر - جفیر درباره آغاز فاز دوم توسعه میدان نیز توضیح داد: فاز دوم با برون‌سپاری دو بسته حفاری و تکمیل ۶ حلقه چاه فهلیانی آغاز شد و شرکت‌های «مهندسی و خدمات پژواک» و «حفاری مپنا» به‌عنوان برندگان مناقصه فعالیت خود را شروع کرده‌اند.

گودرزی ارجمند درباره چاه جفیر شمال غربی افزود: این چاه سال ۱۳۵۶ تا عمق ۴۴۵۳ متر در سازند فهلیان حفاری شده بود، اما به‌دلیل مانده‌گذاری در عمق ۴۱۷۵ متر و عدم موفقیت در بازیابی، به چاه ایلامی تبدیل شد. اکنون با هدف افزایش ظرفیت تولید، عملیات بازگشایی چاه، حفاری کنارگذر و تکمیل در سازند گدوان در حال اجراست.

وی درباره زمان‌بندی عملیات گفت: مدت زمان حفاری، تکمیل و آزمایش‌های بهره‌برداری این چاه حدود ۱۰۰ روز پیش‌بینی شده است.

مجری طرح توسعه میدان نفتی سپهر - جفیر تأکید کرد: همه مراحل انتقال، نصب و آماده‌سازی دکل ۳۰۴ تدبیر با رعایت کامل استاندارد‌های اچ‌اس‌ئی اجرا شده و تاکنون هیچ حادثه یا توقف خارج از برنامه گزارش نشده است.

گودرزی‌ارجمند در پایان اعلام کرد: در ادامه اجرای فاز دوم، حفاری چند چاه دیگر نیز طبق برنامه آغاز می‌شود

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه