English

امضا سه تفاهم‌نامه راهبردی میان قرارگاه خاتم و شرکت صنعتی دریایی ایران /ساخت دکل حفاری دریایی با فناوری بومی

در راستای توسعه اقتصاد دریامحور، سه تفاهم‌نامه مهم در زمینه تعمیرات اساسی شناورها، طراحی دکل حفاری و ساخت شناورهای گردشگری میان قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) و شرکت صنعتی دریایی ایران به امضا رسید.

امضا سه تفاهم‌نامه راهبردی میان قرارگاه خاتم و شرکت صنعتی دریایی ایران /ساخت دکل حفاری دریایی با فناوری بومی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، با هدف توسعه اقتصاد دریامحور و ارتقاء توانمندی‌های فنی کشور در حوزه صنایع دریایی، سه تفاهم‌نامه همکاری میان قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) و شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) به امضا رسید.

 

تمرکز بر تعمیرات اساسی، ساخت دکل حفاری و توسعه گردشگری دریایی

سیدمسعود حسینی، مدیرعامل حوزه دریایی قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص)، در مراسم امضای این تفاهم‌نامه‌ها اظهار داشت: امروز شاهد اقدام عملی برای تحقق اقتصاد دریامحور بودیم و سه تفاهم‌نامه مهم در این راستا منعقد شد.

وی افزود: نخستین تفاهم‌نامه در زمینه تعمیرات، سرویس و نگهداری شناورهای مستقر در جنوب کشور است که با استفاده از ظرفیت‌های شرکت صنعتی دریایی ایران انجام خواهد شد تا نقش این مجموعه در توسعه اقتصادی دریا محور افزایش یابد.

حسینی ادامه داد: دومین تفاهم‌نامه میان شرکت صنعتی دریایی ایران و مجموعه مدیریت طرح‌های صنعتی ایران (IPMI) به امضا رسید که بر اساس آن، برای نخستین‌بار طراحی یک دکل حفاری دریایی در جنوب کشور در دستور کار قرار گرفته است.

وی همچنین از امضای تفاهم‌نامه سوم در حوزه گردشگری دریایی خبر داد و گفت: در این تفاهم‌نامه، شرکت صدرا ساخت شناورهای مسافری و گردشگری را بر عهده خواهد گرفت که با حمایت بخش دریایی قرارگاه، نخستین نمونه آن به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

ساخت دکل حفاری دریایی با فناوری بومی

در ادامه این مراسم، محمدمهدی سالاری، رئیس دبیرخانه شورای‌عالی صنایع دریایی کشور، از آغاز به‌کار رسمی کنسرسیوم ساخت دکل حفاری دریایی در کشور خبر داد و اظهار داشت: امروز شاهد اعلام موجودیت کنسرسیومی هستیم که با هدف ساخت یکی از پیچیده‌ترین تجهیزات صنعت دریایی یعنی دکل بالارونده حفاری (JACK-UP) تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: این پروژه نقش کلیدی در صنعت نفت و گاز به‌ویژه در منطقه خلیج‌فارس دارد و بومی‌سازی فناوری آن گام مهمی در تقویت توانمندی فنی کشور خواهد بود.

سالاری با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته برای این پروژه گفت: همکاران ما طی ماه‌های گذشته بررسی‌های فنی دقیق، مذاکرات گسترده و مطالعات مقایسه‌ای با شرکت‌های خارجی را انجام داده‌اند و اکنون نقشه راه انتقال فناوری نیز وارد فاز اجرایی شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با موفقیت در ساخت اولین دکل، زمینه برای انعقاد قراردادهای بیشتر و توسعه این فناوری در کشور فراهم شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه