سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

اجرای مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی از بیستم فروردین ماه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با تبیین ابعاد طرح کالابرگ الکترونیکی، استقبال خوب مردم استان از کالابرگ الکترونیکی را نشان‌دهنده موفقیت طرح در استان دانست.

کالا برگ
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، محمد راضی جلالی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به تعداد بیش از ۴ میلیون و ۶٣٠ هزار تراکنش توسط یک میلیون و ۴۶٠ هزار خانوار استان، افزود: با استقبال انجام‌شده از طرح کالابرگ الکترونیکی در استان در راستای تامین امنیت غذایی خانوار و خرید ١١ قلم کالای اساسی سبد غذایی خانوار، تاکنون بیش از ٢،۴ همت اعتبار کالابرگی در استان توسط خانوار مصرف شده که این امر ضمن ایجاد رونق در اصناف و فروشگاه‌ها، تاثیر مستقیم بر جهش تولید اقلام اساسی غذایی داشته و با ادامه این روند ضمن تقویت سفره خانوار و رفع آثار تورمی این اقلام از طریق پرداخت اعتبار تخفیفی دولت، شاهد افزایش پایدار تقاضا و تولید این اقلام و آثار مثبت آن در حوزه سلامت خانوار و اشتغال و تولید خواهیم بود.

معاون استاندار خوزستان اقلام غذایی طرح را شامل شیر، ماست، پنیر، برنج، مرغ، تخم‌مرغ، گوشت، روغن مایع، ماکارونی، حبوبات و قند و شکر اعلام کرد و افزود: علی‌رغم زمان کوتاه آغاز طرح فجرانه، با تلاش انجام‌شده ضمن رفع مشکلات طرح، نسبت به آگاهی‌رسانی مناسب به جامعه هدف طرح اقدام شد و هم‌اکنون شاهد استقبال آگاهانه از طرح هستیم.

راضی جلالی با تبیین رسالت مهم طرح مبنی بر رفع آثار تورمی اقلام سبد غذایی اساسی خانوار، اظهار امیدواری کرد با تداوم این روند و تلاش دستگاه‌های عضو ستاد کالابرگ الکترونیکی، شاهد ارتقاء ظرفیت‌های طرح و ارائه خدمات هر چه بیشتر به جامعه هدف طرح باشیم.

وی از شارژ مجدد خانوارهای دهک‌های اول تا هفتم به مبلغ سرانه هر نفر ٢٢٠ هزار تومان مشوق اعتباری از دوشنبه بیستم فروردین ماه خبر داد و افزود: بدین ترتیب و به مانند ٢ مرحله قبل طرح، خانوار جامعه هدف طرح می‌توانند برای خرید ١١ قلم سبد غذایی طرح از این اعتبار به‌منظور خرید ارزان‌تر و با قیمت سال ١۴٠١ اقلام بهره ببرند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه