خدمت رسانی ۳۰ هزار نیروی خدمتگزار به زائران پیاده رضوی
سخنگوی جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا (ع) از فعالیت ۳۰ هزار خدمتگزار برای پشتیبانی و خدمت به زائران پیاده رضوی در دهه پایانی ماه صفر خبر داد.
، حسین رضایی اظهار داشت: خدمتگزاران طی ده روز پایانی ماه صفر، خدمات خود را بهصورت رایگان به زائران ارائه می کنند.
رضایی در گفتگو با خبرگزاری موج افزود: همه این نیروها پیش از اعزام، دوره های آموزشی تخصصی را جهت ارتقای کیفیت خدمترسانی پشت سر گذاشتهاند.
سخنگوی جمعیت خدمتگزاران با اشاره به ورود ۱۵ هزار و ۸۹۰ زائر پیاده به مشهد، گفت: «سال گذشته ۶۳۶ هزار زائر پیاده داشتیم که ۵۳ درصد آن ها از بانوان و ۴۷ درصد از مردان بودند.
وی گفت: همه زائران پیاده تحت پوشش بیمه قرار میگیرند و مبلغ ۲۰ هزار تومان از ۶۵ هزار تومان مبلغ بیمه توسط جمعیت پرداخت میشود.»
رضایی با اشاره به پیش بینی اسکان ۱۰ هزار زائر و احتمال افزایش این عدد در روزهای آتی گفت: پیش بینی می شود ۱۴ هزار زائر از استان خراسان شمالی در این مسیر پیادهروی کنند و حدود ۹۰۰ کیلومتر از مسیرهای منتهی به مشهد تحت پوشش مستقیم خدمات این جمعیت قرار دارد.
ارائه خدمات درمانی و رفاهی به زائران پیاده
وی در خصوص خدمات ارائه شده تصریح کرد: زائران از سه محور اصلی خدمات رفاهی (شامل صبحانه، نهار، شام و اسکان)، درمانی (توسط کادر دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر) و بهداشتی بهره مند خواهند شد. همچنین جهت تأمین نیازهای سرمایشی، دو دستگاه یخ ساز از کشور عراق در راه است که به زودی در اختیار زائران قرار می گیرد.
ارسال نظر