تخلیه مسافران قطارهای تهران-مشهد و قم-مشهد در نیشابور به دلیل آسیب به خطوط ریلی
مسافران چهار رام قطار ورودی به مشهد، در پی آسیب به خطوط ریلی در محدوده احمدآباد مشهد، در ایستگاه های نیشابور تخلیه و با اتوبوس به سمت مشهد اعزام شدند.
، فرماندار نیشابور اعلام کرد: در ساعت ۳ و ۵ دقیقه بامداد امروز، خطوط ریلی در مسیر ایستگاه ابومسلم (در ۵۵ کیلومتری مشهد) بر اثر حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی دچار اختلال شد که منجر به توقف قطارها در این مسیر گردید.
مهدی دونده با اشاره به تشکیل فوری ستاد بحران شهرستان اظهار داشت: در پی این حادثه، سه رام قطار تهران-مشهد حامل یک هزار و ۴۸۰ مسافر در ایستگاه نیشابور و یک رام قطار قم-مشهد حامل ۴۱۰ مسافر در ایستگاه عطار نیشابور تخلیه شدند.
وی افزود: پس از پذیرایی در ایستگاه راه آهن نیشابور، مسافران با استفاده از ناوگان حمل و نقل شامل ۲۶ دستگاه اتوبوس، ۲۰ دستگاه مینی بوس و ۲۰ دستگاه تاکسی برای شرکت در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید به سمت مشهد اعزام شدند.
دونده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مدیریت ناوگان حمل و نقل در این شرایط بحرانی گفت: با توجه به اولویت تکریم میهمانانی که از راه دور عازم مشهد هستند، مسافران نیشابوری پس از تخلیه، به سمت خانه بازگشتند تا در اولین فرصت با وسایل نقلیه جایگزین، برای شرکت در مراسم تشییع به مشهد اعزام شوند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که روز گذشته نیز ۹۰۰ مسافر نیشابوری با دو رام قطار به مقصد مشهد حرکت کرده بودند.
ارسال نظر