سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

شهردار مشهد:

با بازیافت خاک و نخاله، ثروت‌های دفن شده را به چرخه اقتصاد بازمی‌گردانیم

شهردار مشهد در مراسم بهره‌برداری از ماشین‌آلات تخصصی خدمات شهری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های محیط‌زیستی در بوستان جهانشهر، از سرمایه‌گذاری ۹۵۰ میلیارد تومانی در حوزه تجهیزات شهری خبر داد.

IMG_قلندر شریف
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، محمدرضا قلندرشریف با اشاره به شرایط ویژه کشور، ضمن تجلیل از عملکرد نیروهای مختلف، اعلام کرد: موفقیت‌های اخیر حاصل ایستادگی محکم نظام در برابر فشارهای نظامی، دیپلماتیک و اغتشاشات خیابانی است.

شهردار مشهد با توصیف تقابل میدان‌ها اظهار داشت: ما شاهد هم‌افزایی بی‌نظیر در میدان جنگ، میدان جهاد و میدان خیابان بودیم. پس از آن، میدان دیپلماسی به کار آمد و همه عرصه‌ها با موفقیت وظیفه خود را انجام دادند. دشمن که در جنگ نظامی و دیپلماسی به بن‌بست رسید، در میدان خیابان نیز زانو زد و شکست خورد؛ شکستی که تنها یک شکست نظامی نیست، بلکه تحقیر بزرگ آمریکا در سطح جهانی است.

وی همچنین با اشاره به نقش استاندار خراسان رضوی افزود: استان ما در این ایام، تنها یک واحد اداری نبود، بلکه به پشتیبان واقعی لجستیک و تأمین مایحتاج کل کشور تبدیل شد.

قلندرشریف با اشاره به کلان‌پروژه‌های جدید، تأکید کرد که شهرداری مشهد بر دو اصل «ایمنی شهر» و «حفاظت از محیط زیست» به عنوان خط قرمز فعالیت می‌کند.

وی افزود: در حوزه ایمنی، با ایجاد ۶ ایستگاه جدید آتش‌نشانی و احداث تعمیرگاه مرکزی بی‌نظیر در کشور، در مسیر رسیدن به هدف ۶۰ ایستگاه هستیم؛ به‌طوری که زمان رسیدن نیروها به محل حادثه به کمتر از ۴ دقیقه کاهش یافته است.

وی در بخش محیط زیست نیز از احداث پروژه‌هایی نظیر بوستان بزرگ «کرامت» و تکمیل بوستان جهانشهر خبر داد و تأکید کرد:  تمامی پروژه‌های جدید شهرداری، از قطار شهری تا بوستان‌ها، دارای پیوست‌های محیط‌زیستی هستند.

شهردار مشهد با اشاره به آغاز عملیات اجرایی کارخانه بازیافت خاک، نخاله و ضایعات عمرانی، از یک فرصت اقتصادی بزرگ سخن گفت: ما روزانه هزاران تن خاک و نخاله داریم که پیش از این مانند ثروتی دفن می‌شد. با احداث این کارخانه، روزانه ۲۰۰۰ تن از این پسماندها بازیافت خواهد شد. اعتبار این پروژه ۲۸۰ میلیارد تومان برآورد شده و از بخش خصوصی نیز برای سرمایه‌گذاری در این خوشه صنعتی دعوت می‌کنیم.

وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی خط دوم تولید کمپوست در سایت میامی به عنوان گامی دیگر در جهت تکمیل چرخه بازیافت خبر داد.

قلندرشریف با ارائه جزئیات مالی، اعلام کرد: برای تأمین ماشین‌آلات تخصصی امروز، شهرداری ۸۲۰ میلیارد تومان و پیمانکاران ۱۳۰ میلیارد تومان (با نرخ فعلی دو برابر) هزینه کرده‌اند که مجموعاً ۹۵۰ میلیارد تومان تجهیزات جدید به خدمت شهری اضافه می‌شود.

وی در پایان با اشاره به مدیریت مالی هوشمندانه، از جذب ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت تا پایان سال گذشته خبر داد و افزود: برای سال جاری نیز ۱۶ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت قطعی شده است. این حجم از ریسک‌پذیری و مدیریت مالی، در هیچ استان و شهر دیگری دیده نشده و هدف ما از این جهش، ارتقای سطح خدمات به زائران و ساکنان مشهد است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه