آرامگاه فردوسی مشهد پس از ۶۰ سال سنددار شد
آرامگاه فردوسی مشهد پس از گذشت ۶۰ سال سند دارد شد و این سند امروز تحویل مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی شد.
، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور امروز در مراسم اهدای اسناد مالکیت دولتی و وقفی خراسان رضوی در مشهد گفت: علاوه بر سند آرامگاه فردوسی مشهد که امروز به مدیرکل میراث فرهنگی خراسان تحویل داده شد، بیش از هزار فقره سند شرکت شهرک های صنعتی، آستان قدس و اوقاف نیز اهدا شد.
حسن بابایی افزود: تجربیات خوب خراسان رضوی در حوزه ثبت اسناد و املاک برای حل مشکلات ثبتی باید به سایر استانها منتقل شود.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی نیز گفت: پارسال بیش از ۶ هزار و ۴۰۰ سند مالکیت برای املاک دولتی در خراسان رضوی صادر شد و ۴۰۰ فقره سند دولتی دیگر در استان دفترچه ای است که تلاش می شود تا پایان اردیبهشت ماه تبدیل به تک برگ شود.
سید مرتضی مولوی پور افزود: در حوزه شرکت شهرک های صنعتی نیز در سال گذشته حدود هزار فقره سند مالکیت صادر شده و اسناد مالکیت شرکت های شهرک صنعتی تبدیل به سند تک برگ شده است و فقط ۲ برگه باید تعیین تکلیف شود که تا پایان نیمه اول سال جشن اتمام حدنگاری شرکت شهرکهای صنعتی برگزار می شود.
وی اضافه کرد: در حوزه آستان قدس رضوی پارسال نیز ۱۷۰ پلاک ثبتی به مساحت ۶۴ هزار هکتار حدنگاری شده و اسناد مربوطه صادر شده است. در حوزه اوقاف نیز بیش از ۳۱ هزار و ۱۵۰ هکتار اراضی وقفی در قالب ۹۶۰ سند مالکیت حدنگاری شد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی ادامه داد: در بخش نیروهای مسلح نیز املاک ارتش، پدافند هوایی و نیروی انتظامی حدنگاری شده و اسناد مالکیت صادر شده و فقط تعدادی از املاک سپاه باقی مانده که تا پایان تابستان حدنگاری خواهد شد.
مولویپور گفت: در حوزه میراث فرهنگی نیز سال گذشته ۳۶ فقره سند مالکیت برای املاک میراث فرهنگی صادر شد و مشکلات مالکیت آرامگاه فردوسی بعد از ۶۰ سال برطرف و سند آرامگاه امروز رونمایی شد.
وی عنوان کرد: همچنین مشکلات مالکیتی آپارتمان های منطقه ۶۰۰ دستگاه و ۵۱۲ دستگاه مشهد نیز در حال رفع و اسناد در حال صدور است.
ارسال نظر