سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

شهردار مشهد خبر داد:

ورود هزار دستگاه تاکسی برقی به مشهد تا نوروز امسال

شهردار مشهد گفت: بر اساس رایزنی با بخش خصوصی، قرار است تا نوروز امسال هزار دستگاه تاکسی برقی وارد مشهد شود.

افتتاح ۳ ایستگاه شارژبرقی و رونمایی از تاکسی برخط
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، محمدرضا قلندر شریف در نشست یکشنبه‌های اقتصادی استانداری خراسان رضوی که با موضوع بررسی وضعیت حمل و نقل در استان برگزار شد، با اشاره به برخی خدمات شهرداری مشهد در حوزه‌های مختلف حمل و نقل شهری گفت: در مشهد حدود ۲ هزار اتوبوس فعالیت می‌کند که این تعداد تا پایان دوره مدیریت شهری به بیش از ۲۳۰۰ دستگاه افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: شهر مشهد بر اساس برآورد صورت‌گرفته به ۳ هزار و پانصد اتوبوس نیاز دارد. در این دوره مدیریت شهری، تا کنون ۳۵۰ دستگاه اتوبوس وارد مشهد شده و قرارداد ۳۰۰ دستگاه دیگر نیز منعقد شده که ۲۰۰ دستگاه تا آخر امسال و ۱۰۰ دستگاه نیز تا آخر اردیبهشت‌ماه به شبکه حمل و نقل مشهد ملحق می‌شود.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: تعداد ۱۸۰ دستگاه اتوبوس از رده خارج شده نیز در حال بازسازی است که پس از تکمیل قادر است ۸ تا ۱۰ سال دیگر نیز سرویس‌دهی کند.

قلندر شریف در ادامه گفت: در حوزه تاکسیرانی نیز ۱۱ هزار دستگاه تاکسی در مشهد فعال است. بر اساس رایزنی با بخش خصوصی، قرار است تا نوروز امسال هزار دستگاه تاکسی برقی وارد مشهد شود.

وی افزود: در حوزه حمل و نقل ریلی، شهرداری مشهد در ۴ خط قطار شهری فعالیت می‌کند. خطوط یک و ۲ به صورت کامل خدمات‌رسانی می‌کند و موضوع نوسازی واگن‌های خط یک نیز در جریان است و قرار است ۶۰ واگن جدید وارد این خط قطارشهری شود. ایجاد تعمیرگاه و دپو خط ۲ در جریان است. خط ۳ نیز فاز یک به بهره‌برداری رسیده و موضوع ترک تشریفات فاز ۲ نیز در جریان است و خط ۴ قطارشهری مشهد نیز در مرحله حفاری قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه