سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

سدهای طرق، کارده و ارداک از مدار خارج شدند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد در خصوص وضعیت آبی مشهد گفت: هم اینک سدهای طرق، کارده و ارداک که تامین کننده بخشی از آب مشهد بودند از مدار خارج شده و فقط برداشت اندکی از سد دوستی انجام می‌شود.

کمبود آب در مشهد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، حسین اسماعیلیان افزود: در حال حاضر حدود ۳۵ میلیون متر مکعب و کمتر از سه درصد از حجم یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون متر مکعبی سدهای مشهد شامل؛ دوستی، ارداک، کارده و طرق آب دارد.

وی اضافه کرد: این درحالی است که این میزان در مدت مشابه پارسال نیز که با خشکسالی شدید مواجه بودیم، ۱۷۱ میلیون متر مکعب بود.

مدیرعامل شرکت آبفای مشهد ادامه داد: میزان برداشت از سدها به کمترین میزان خود در سال‌های اخیر رسیده و هم اینک فقط یک و نیم میلیون متر مکعب در ثانیه آب از سد دوستی برداشت می‌شود.

اسماعیلیان افزود: در سال‌های گذشته بیش از ۷۵ درصد از آب مشهد از طریق سدها و مابقی از طریق منابع زیرزمینی تامین می‌شد اما اینک کمتر از ۲۰ درصد آب از طریق سدها و مابقی از طریق منابع زیرزمینی و چاه‌ها تامین می‌شود که وضعیت مناسبی نیست.

وی اضافه کرد: میزان مصرف آب در پاییز کمتر از فصل تابستان است اما به دلیل کمبود بارندگی و عدم وجود ذخیره در سدها در حال حاضر با وضعیت نگران کننده‌ای در تامین آب مواجهیم.

مدیرعامل شرکت آبفای مشهد گفت: با وجود قرار گرفتن مشهد در ششمین سال خشکسالی پیاپی و کاهش بی‌سابقه ذخیره سدها به کمتر از سه درصد، هنوز جیره‌بندی اعمال نشده اما شهر در مرز تنش شدید آبی قرار دارد.

اسماعیلیان با اشاره به اجرای طرح‌های اضطراری تامین آب مشهد، تاکید کرد: شهروندان با مدیریت مصرف بیش از گذشته و نیز پرهیز از مصارف غیرضروری در عبور از شرایط حاد کم آبی ما را یاری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه