سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی:

تا پایان سال ۷۰۰ پروژه آموزشی به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از برنامه‌های گسترده برای رفع کمبود فضای آموزشی، نوسازی مدارس فرسوده و حذف مدارس دوشیفته و کانکسی در استان خبر داد و گفت: بیش از ۷۰۰ مدرسه در دست احداث تا مهر سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

کلاس درس + مدرسه
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، مصطفی اسدی درباره وضعیت فضای آموزشی مدارس خراسان رضوی اظهارکرد: کمبود فضای آموزشی در ۲بخش وجود دارد؛ بخشی که دانش‌آموزان اصلاً مدرسه ندارند، که بسیار اندک و حدود ۱ تا ۳ درصد است، و بخشی که مدارس فرسوده هستند لذا هدف ما این است که در سال آینده، بین ۲۰ تا ۲۵ درصد مدارس فرسوده استان را بازسازی، نوسازی یا مقاوم‌سازی کنیم.

وی درباره مدارس دوشیفته و کانکسی افزود: در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی، به سمت حذف کلیه مدارس کانکسی پیش می‌رویم و مدارس فرسوده و غیر استاندارد که نیازمند تخریب هستند نیز در یکی دو سال آینده بازسازی خواهند شد، همچنین برای کاهش دوشیفت‌ها، تلاش می‌کنیم با ایجاد مدارس جدید در جوار مدارس فعلی، ظرفیت لازم برای یک شیفت را فراهم کنیم، به‌ویژه در حاشیه شهر مشهد که دوشیفت‌ها بیشتر دیده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در خصوص پروژه‌های در دست احداث بیان کرد:۷۱۵ مدرسه قطعی در حال ساخت است که حدود ۳۰۳ مورد افتتاح شده و مابقی تا پایان سال تحصیلی ۷۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت خواهند داشت. این پروژه‌ها عمدتاً بزرگ‌مقیاس هستند و تا مهر آینده آماده بهره‌برداری می‌شوند.

وی همچنین درباره منابع مالی گفت: برای این برنامه‌ها مجموعاً چهار و نیم همت اعتبار در نظر گرفته شده که بخشی از آن هزینه شده و بخش دیگر در حال هزینه شدن است لذا هدف ما استانداردسازی مدارس و کاهش تراکم دانش‌آموزان در کلاس‌ها به ۲۵ تا ۳۰ نفر است تا شرایط آموزشی مناسب برای همه فراهم شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در پایان تأکید کرد: با اقدامات انجام شده، امیدواریم در یکی دو سال آینده کمبود فضای آموزشی استان به حداقل برسد و مدارس استاندارد با کیفیت مطلوب در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه