English

فعالیت ۵۰۰۰ نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی گفت: در حال حاضر حدود ۵۰۰۰ نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی فعال است.

افتتاح رسمی نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی صندوق ذخیره فرهنگیان در کرمان
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، علیرضا خدابنده با اشاره به اقدامات اخیر استان در حوزه انرژی‌های پاک اظهار کرد: کاری که امروز در شهرک صنعتی چرم‌شهر انجام شد، هرچند از نظر مقیاس شاید بزرگ نباشد، اما از نظر اثرگذاری و الگوسازی بسیار ارزشمند است.

وی افزود: تجربه موفق دو ماه گذشته در بهره‌برداری از نیروگاه سه مگاواتی کشاورزی استان نشان می‌دهد که همکاری بخش خصوصی و دولتی می‌تواند گامی مؤثر در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر باشد.

خدابنده با اشاره به توسعه شبکه نیروگاه‌های خورشیدی در استان بیان کرد: در حال حاضر حدود ۵۰۰۰ نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی فعال است و برنامه‌ریزی شده تا پایان سال جاری، ۵۰۰۰ نیروگاه پشت‌بامی ۵ کیلوواتی دیگر نیز وارد مدار شوند. این اقدام از طریق سامانه مهرسان و با همکاری پلتفرم‌های مجاز انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: علاوه بر نیروگاه‌های پشت‌بامی، تفاهم‌نامه‌ای برای احداث ۱۰۰ مگاوات نیروگاه با همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی منعقد شده است که شامل ۱۰ هزار نیروگاه خانگی ۵ کیلوواتی، ۱۰۰۰ نیروگاه ۲۰ کیلوواتی مدارس و ۳۰ مگاوات برای بخش صنعت و کشاورزی است. این اقدام می‌تواند الگویی منحصر به فرد در استان باشد و در مسیر توسعه پایدار انرژی مؤثر واقع شود.

وی با تأکید بر اهمیت همکاری بخش صنعت و سایر فعالان اقتصادی اظهار کرد: با تلاش مستمر و پیگیری مستمر، امید است این ظرفیت‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری کامل برسند و حداقل به هدف ۴۰۰ مگاواتی که توسط استاندار ابلاغ شده، دست یابیم. این برنامه‌ها نشان‌دهنده جدیت استان در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش ناترازی برق است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه