English

خراسان رضوی قطب تولید زعفران با تامین ۷۵ درصدی در کشور

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه خراسان رضوی قطب اصلی تولید زعفران در کشور است، گفت: بیش از ۷۵ درصد میزان زعفرانی که در کشور تولید می‌شود مربوط به خراسان رضوی است.

فصل برداشت زعفران در هند
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، محمدمهدی برومندی  با اشاره به اینکه ۱۴ درصد زعفران در خراسان جنوبی و ۳ درصد دیگر در خراسان شمالی و باقی در سایر استان‌های کشور تولید می‌شود، اظهار کرد: خراسان رضوی خواستگاه و قطب اصلی زعفران است.

وی از خراسان رضوی به‌عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی نام برد و افزود: این استان در صف اول امنیت غذایی کشور قرار دارد. سطح زیرکشت باغ‌های خراسان رضوی ۳۷۰ هزار هکتار است و حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن انواع محصولات باغبانی در این استان تولید می‌شود.

برومندی درباره پروژه‌ای که با فائو به طور مشترک اجرا می‌شود، بیان کرد: با توجه به اینکه بیش از ۹۴ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می‌شود تلاش می‌کنیم تا از خام فروشی خودداری و زنجیره ارزش را تکمیل کنیم.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه چند پالایشگاه گیاهان دارویی در کشور احداث شده و دو پالایشگاه دیگر با سرمایه‌گذاری‌های بسیار کلان در کشور در دستور کار است، گفت: علیرغم مشکلات تحریمی که داریم اما غذا نباید در چرخه تحریم قرار گیرد؛ در همین خصوص انتظار داریم که سازمان فائو هم به ما کمک کند تا بتوانیم در ایجاد این زنجیره ارزش، موفق عمل کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه