سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی خبر داد:

واریز ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های استان

مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان رضوی گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۴، بیش از چهار هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده، به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و مناطق عشایری استان به صورت مستقیم واریز شده است.

مالیات
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، شاکررضا مریدی گفت: مبلغ واریزی عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌ها و مناطق عشایری استان در شش‌ماهه نخست امسال، ۴۴ درصد معادل بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان نسبت‌به مدت مشابه سال قبل رشد یافته است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی افزود: در شش‌ماهه نخست امسال، افزون بر ۳ هزار و ۱۸۶ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌های استان واریز شده که نسبت‌به دوره مشابه سال قبل، ۴۴ درصد رشد داشته است.

مریدی ادامه داد: بالغ بر هزار و ۸۶ میلیارد تومان نیز به حساب دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و مناطق عشایری استان واریز شده که نسبت‌به مدت مشابه سال قبل، ۴۳ درصد معادل ۳۲۷ میلیارد تومان رشد یافته است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه اختصاص بخش قابل‌توجهی از درآمد‌های حاصل از عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و مناطق عشایری راه را برای تأمین منابع پایدار موردنیاز این حوزه فراهم کرده است، گفت: عوارض وصول‌شده مالیات بر ارزش افزوده در هر شهر یا منطقه‌ای صرفاً جهت عمران و آبادانی همان منطقه مصرف می‌شود که این امر گویای این واقعیت است که تلاش شهروندان هر شهر در تحقق درآمد‌های مالیاتی رابطه مستقیمی با توسعه و پیشرفت آن منطقه خواهد داشت.

مریدی تصریح کرد: نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳، از ۹ درصد به ۱۰ درصد افزایش پیدا کرد که از این مقدار، ۴ درصد به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌ها و مناطق عشایری استان با هدف توسعه و آبادانی شهر‌ها و روستا‌ها به صورت مستقیم واریز می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه