English

آتش‌نشانان با دستور رهبری و مأموریت نظامی شهید شناخته می‌شوند/ آیا فخریان آتش نشان مشهدی شهید حساب می‌شوند؟

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: آتش‌نشانان با دستور مستقیم رهبر معظم انقلاب و مأموریت نظامی شهید شناخته می‌شوند.

آتش‌نشانان با دستور رهبری و مأموریت نظامی شهید شناخته می‌شوند/ آیا فخریان آتش نشان مشهدی شهید حساب می‌شوند؟
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، صدیقه خدیوی اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل احراز عنوان «شهید» تنها کسانی شهید محسوب می‌شوند که در مبارزه با دشمن یا به دست دشمن کشته شوند و فخریان آتش نشان مشهدی شهید حساب نمی‌شوند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی بیان کرد: این دستورالعمل دو استثنا دارد یک نیروهای نظامی و انتظامی که در حین مأموریت کشته شوند و همچنین افرادی که دستور مستقیم رهبر معظم انقلاب برای شهید محسوب شدن آن‌ها صادر شده باشد.

وی گفت: شهید محسوب شدن نیروهای آتش نشانی در حادثه پلاسکو به دستور رهبری بود اما در حادثه کشتی سانچی نیز نیروها شهید شناخته نشدند.

خدیوی اظهار کرد: بنابراین، برای آتش‌نشانان، تنها در صورتی که ماموریت‌شان نظامی یا انتظامی باشد یا دستور مستقیم رهبری صادر شود، امکان احراز عنوان شهید وجود دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه