شهردار مشهد:
بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی ۵ ماه تولید و پخش شده است
شهردار مشهد از تولید و پخش بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی پنج ماه در معابر شهری خبر داد.

، محمدرضا قلندرشریف گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۶۶ هزارتن آسفالت توسط سازمان عمران تولید و پخش شده است.
وی افزود: یکی از سیاستهای دوره ششم مدیریت شهری پاسخ به مطالبات مردم در حوزه آسفالت معابر شهری به ویژه معابر خاکی مناطق کم برخوردار و حاشیه شهراست.
شهردار مشهد گفت: طی سال گذشته طرح آسفالت چهار میلیون متر مربع از معابر شهر در دستور کار قرار گرفت و با تلاشهای شبانه روزی تیرماه امسال به سرانجام رسید.
قلندرشریف افزود: اکنون اجرای روکش آسفالت پنج میلیون متر مربع دیگر از معابر شهر هدف گذاری شده است که طی یکسال آینده اجرایی خواهد شد.
وی اضافه کرد: یکی از ملزومات اجرای طرح؛ تولید آسفالت است که طبق آمار از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت با کیفیت توسط کارخانه شهید مجیدی سازمان عمران تولید و یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع از معابر شهر به ویژه مناطق کم برخوردار روکش آسفالت شده است.
ارسال نظر