به مناسبت هفته دولت ۶طرح در حوزه منابع طبیعی درخراسان رضوی به بهره برداری رسید
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: ۶ طرح در شهرستانهای زاوه، کلات، فریمان و داورزن با اعتبار افزون بر ۷۲ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی اجرا و افتتاح شده است.

، علی شکاری گفت: همزمان با هفته دولت امسال ۶ طرح در حوزه منابع طبیعی در چهار شهرستان استان خراسان رضوی به بهرهبرداری رسید.
وی اضافه کرد: این طرحها در شهرستانهای « زاوه، کلات، فریمان و داورزن» با اعتبار افزون بر ۷۲ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی اجرا و افتتاح شده است.
وی ادامه داد: بیشتر این طرحها در حوزه آبخیزداری است که با هدف حفاظت و حمایت از جنگلها و مراتع، پیشگیری و مهار سیل اجرا شده است.
شکاری گفت: اجرای این طرحها همچنین بهطور غیرمستقیم در ایجاد و تقویت اشتغال برای ساکنان حوزههای آبخیز نقش موثری دارد.
ارسال نظر