English

معاون وزیر خبر داد:

اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای مرمت آثار تاریخی شرق خراسان رضوی

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گفت: ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار ملی برای مرمت آثار تاریخی شهرستان‌های شرق خراسان رضوی تخصیص یافت.

اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای مرمت آثار تاریخی شرق خراسان رضوی
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، جواد واحدی در جریان بازدید از شهرستان تایباد اظهار کرد: این اعتبار از محل منابع ملی برای راه‌اندازی کارگاه‌های مرمت در شهرستان‌های تایباد، تربت‌جام، باخرز و صالح‌آباد تخصیص یافته است.

وی همچنین از ارتقای سطح ادارات میراث فرهنگی در سه شهرستان مرزی استان خبر داد و افزود: ادارات میراث فرهنگی شهرستان‌های تایباد، باخرز و صالح‌آباد که پیش از این در سطح نمایندگی فعالیت می‌کردند، به سطح اداره ارتقا یافته‌اند و این موضوع پس از طی مراحل اداری به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ خواهد شد.

معاون وزیر میراث فرهنگی با اشاره به ظرفیت‌های بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های گردشگری، گفت: در این سفر، پیش‌بینی‌هایی برای ارائه تسهیلات ویژه به متقاضیان احداث هتل انجام شده و فعالان حوزه گردشگری می‌توانند با طی مراحل قانونی از این فرصت بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه هنرهای صنایع دستی در شهرستان‌های شرقی استان نقش مؤثری در اشتغالزایی دارند، اظهار داشت: زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه صنایع دستی در این مناطق باید تقویت شود و ثبت شرکت‌های تجاری می‌تواند تضمین‌کننده فروش و صادرات این محصولات باشد.

واحدی همچنین به اعتبارات حوزه مرمت در سطح ملی اشاره کرد و گفت: در سال جاری بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای مرمت بناهای تاریخی در سراسر کشور پیش‌بینی شده که بخشی از آن به خراسان رضوی اختصاص یافته است.

در بخش دیگری از این مراسم، فرماندار تایباد با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری شهرستان گفت: تایباد با دارا بودن ۷۳ اثر تاریخی ثبت‌شده، یکی از مقاصد مهم سفر در شرق کشور است. با قرار گرفتن این شهرستان در مسیر گمرک دوغارون و تردد گردشگران آسیایی و اروپایی، تقویت زیرساخت‌های گردشگری ضرورتی انکارناپذیر است.

حسین جمشیدی همچنین به رباط تاریخی عباس‌آباد اشاره کرد و بیان داشت: این بنای ارزشمند که از مهم‌ترین کاروانسراهای تاریخی خراسان محسوب می‌شود، نیازمند نگاه ویژه و بازسازی اضطراری است. واگذاری مدیریت آن به بخش خصوصی می‌تواند به حفظ و بهره‌برداری مؤثر از این اثر کمک کند.

جمشیدی اضافه کرد: در حال حاضر روزانه بیش از ۱۲۰۰ کامیون ایرانی و خارجی در مرز دوغارون تردد می‌کنند اما خدمات رفاهی موجود برای اسکان مسافران کافی نیست. توسعه خدمات و امکانات گردشگری، یکی از ضرورت‌های پیش‌روی شهرستان مرزی تایباد است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه