سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

خط ریلی خواف -هرات رونق تجارت ریلی در افغانستان

مدیر عامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان گفت: ۶۰ هزار تن کالای صادراتی و ترانزیتی پارسال از طریق راه آهن خواف-هرات از گذرگاه ریلی و مرزی شمتیغ شهرستان خواف به افغانستان انتقال یافت.

خط ریلی خواف هرات
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، مصطفی رضایی افزود: سال ۱۴۰۲ میزان جابجایی کالا از مرز ریلی شمتیغ به افغانستان ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن بود که عمده آن اقلام ساخت خط ریلی بوده است.

وی بیان کرد: از مجموع ۶۰ هزار تن کالای منتقل شده به افغانستان در سال قبل ۲۰ هزار تن تراورس، ریل و مصالح ساخت خط آهن افغانستان بوده و ۴۰ هزار تن دیگر کالای صادراتی و ترانزیتی است.

مدیر عامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان ادامه داد: سیمان، کود شیمیایی و مواد غذایی اقلام صادراتی از ایران و کنجاله سویا، آهن آلات و شکر اقلام ترانزیتی از چین، هند و امارات عربی متحده بوده است.

وی از رشد تجارت ریلی در این مسیر طی سال قبل خبر داد و گفت: از مجموع ۶۰ هزار تن کالای یاد شده، ۳۵ هزار تن طی فصل زمستان به افغانستان انتقال یافته است و پیش بینی می شود طی سال جاری روند رو به رشد تجارت ریلی در این مسیر با جهش پیش‌بینی شده به ۲۰۰ هزار تن کالا برسد.

رضایی با بیان اینکه خط ریلی خواف -هرات هم اکنون از مرز تا ایستگاه «روزنک» ادامه یافته، گفت: طی نیمه نخست سال جاری ایستگاه «رباط پریان» در ۲۰ کیلومتری شهر هرات تکمیل شده و خطوط ریلی استاندارد در افغانستان از مرز ایران تا ایستگاه تازه تاسیس به ۱۰۵ کیلومتر خواهد رسید، روندی که رونق تجارت ریلی در افغانستان را تسریع خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه