سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

۲۴ استاد دانشگاه فردوسی مشهد در فهرست دانشمندان جهان قرار گرفتند

معاون پژوهش دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بر اساس ارزیابی‌های دانشگاه استنفورد، ۲۴ عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در بین دانشمندان دو درصد پراستناد جهان قرار گرفتند.

دانشمندان ۲ درصد برتر دانشگاه فردوسی
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد افزود: ۲۴ عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در سال میلادی جاری (۲۰۲۴) براساس ارزیابی‌های دانشگاه استنفورد که بر مبنای شاخص‌ های شناخته شده و اطلاعات مندرج در اسکوپوس صورت گرفته است، به عنوان دانشمندان دو درصد پراستناد جهان معرفی شدند.

سیدمحمدعلی رضوی ادامه داد: این فهرست، عملکرد استنادی نویسندگان را در بازه زمانی ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۳ در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی تحلیل کرده است.

براین اساس نویسندگانی که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند، به تفکیک در دو فهرست شامل «فهرست ۲ درصد دانشمندان پر استناد براساس عملکرد کل مدت خدمت» و «فهرست ۲ درصد دانشمندان پراستناد براساس عملکرد آخرین سال ۲۰۲۳» معرفی شده اند.

دانشکده مهندسی با ۱۱ پژوهشگر، دانشکده کشاورزی و علوم با پنج پژوهشگر و دانشکده‌ های علوم اداری و اقتصاد، علوم ریاضی و دامپزشکی هر کدام با یک پژوهشگر به ترتیب بیشترین پژوهشگر در این لیست را به خود اختصاص داده‌ اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه