English

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای:

مقوله حفاظت و حراست از محیط زیست بسیار اهمیت دارد

رییس قوه قضاییه بیان کرد: یک واحد صنعتی بدون در نظر گرفتن ضوابط و تدابیر زیست محیطی احداث می‌شود و پس از بروز آسیب‌هایی که از این واحد صنعتی به محیط زیست وارد می‌شود، بحث پلمب کردن یا تخریب آن مطرح می‌شود! چرا دستگاه‌های مسئول و ناظر در مرحله صدور مجوز احداث چنین واحد صنعتی کوتاهی و قصور داشتند؟

مقوله حفاظت و حراست از محیط زیست بسیار اهمیت دارد

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رییس قوه قضاییه در سخنانی عنوان کرد: ساخت و ساز‌های غیرقانونی در بستر و حریم رودخانه‌ها آسیب‌ زیادی به منابع آبی و خاکی کشور و سلامت شهروندان وارد می‌ کند و با هر فرد و دستگاهی که اقدام به ساخت و ساز در حریم رودخانه‌ها کرد، برخورد قانونی کنید.

حجت‌الاسلام اژه‌ای این سخنان را در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی بیان کرد و ادامه داد: تاکید بر ضرورت اولویت بندی مسائل و شناسایی ‎آسیب ها، بر ریشه یابی معضلات و حل و فصل دائمی آن‌ها داریم.

رییس قوه قضاییه همچنین افزود: مقوله حفاظت و حراست از محیط زیست بسیار اهمیت دارد و موضوع تغییر کاربری اراضی زراعی و تعدی و تجاوز به منابع طبیعی و اراضی ملی و ساخت و ساز‌های غیرقانونی در بستر و حریم رودخانه‌ها مهم است.

وی ادامه داد: در حوزه مسائل ناظر بر تجاوزات و تعدیات به اراضی ملی و منابع طبیعی با مشکل و معضل کوتاهی و قصور دستگاه‌های مسئول مواجه هستیم و این کوتاهی و قصور دارای جنبه‌ها و ابعاد گوناگونی است.

حجت‌الاسلام اژه‌ای با اشاره به تبیین و تشریح جنبه‌ها و ابعاد مختلف قصور و کوتاهی دستگاه‌های مسئول در امر حفاظت از محیط زیست و مقابله با تجاوزات و تعدیات به اراضی ملی و منابع طبیعی تاکید کرد: بعضا مشاهده می‌شود که یک واحد صنعتی بدون در نظر گرفتن ضوابط و تدابیر زیست محیطی با صرف هزینه‌های هنگفت احداث می‌شود و پس از بروز آسیب‌هایی که از این واحد صنعتی به محیط زیست وارد می‌شود، بحث پلمب کردن یا تخریب آن مطرح می‌شود! سوال و تاکید ما آن است که چرا دستگاه‌های مسئول و ناظر در مرحله صدور مجوز احداث چنین واحد صنعتی کوتاهی و قصور داشتند؟

وی همچنین تصریح کرد: مقوله ساخت و ساز‌های غیرقانونی در بستر و حریم رودخانه‌ها که آسیب‌های متعددی را به منابع آبی و خاکی کشور و سلامت شهروندان وارد می‌آورد، از اقدامات غیرقانونی و متخلفانه برخی دستگاه‌ها در این رابطه باید گفت و  یک مورد از ایجاد مستحدثات غیرقانونی در حریم و بستر رودخانه با مجوز صادره توسط یک دستگاه دولتی به تعاونی مرتبط نیز باید اشاره کرد.

رییس قوه قضاییه یادآور شد: باید دستگاه‌های مسئول نسبت به تعیین حریم قطعی رودخانه‌ها اقدامات مقتضی را صورت دهند و پس از آن هر فرد و دستگاهی چه به صورت خصوصی یا دولتی مبادرت به ساخت و ساز در حریم رودخانه‌ها کرد، نسبت به آن‌ها برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

حجت‌الاسلام اژه‌ای در خاتمه خاطرنشان کرد: متاسفانه اکثر تجاوزات و تعدیات به حریم و بستر رودخانه‌ها و اقدام به ساخت‌وساز‌های غیرقانونی در آن‌ها از سوی دستگاه‌های دولتی و حکومتی رخ می‌دهد که این دستگاه‌ها بعضا در زمینه مقابله با تعدیات و حفاظت از منابع زیست‌محیطی دارای تکالیف و مسئولیت‌های قانونی هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر