سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

محمدعلی نبی‌پور:

در انتخابات شورا‌های روستا خراسان رضوی، ۱۶ هزار و ۱۰۸ نفر ثبت نام کردند

سرپرست ستاد انتخابات خراسان رضوی اعلام کرد: ۳۲ درصد از داوطلبان دارای سابقه نمایندگی در دوره‌های گذشته دارند و ۱۱۰۲۷ نفر برای اولین بار در انتخابات حضور پیدا می‌کنند.

محمدعلی نبی‌پور:

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمدعلی نبی‌پور سرپرست ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: ۱۶ هزار و ۱۰۸ نفر در انتخابات شورا‌های روستا در خراسان رضوی طی هفت روز ثبت نام نهایی کردند که از این تعداد ۵۳۸ نفر در روز اول، ۱۱۰۶ نفر در روز دوم، ۱۴۷۵ نفر در روز سوم، ۱۷۵۶ طی روز چهارم، ۷۷۷ نفر در روز پنجم، ۳۰۹۲ نفر در روز ششم و ۷۳۶۴ نفر در روز هفتم ثبت نام کردند.

محمد علی نبی پور افزود: از مجموع داوطلبان ۱۵۱۰۳ نفر مرد، ۱۰۰۵ نفر زن و ۲۰۴۳ نفر ایثارگر هستن و بیشترین تعداد داوطلبان دارای تحصیلات ابتدایی با جمعیت ۸۲۲۸ نفر و کمترین دارای تحصیلات دکتری به تعداد ۹ نفر هستند.

سرپرست ستاد انتخابات خراسان رضوی بیان کرد: ۵۱۷۵ نفر از ثبت‌نام کنندگان کشاورز و ۶۸۸۴ نفر دارای شغل آزاد هستند  که نسبت به سایر مشاغل در اولویت تعدادی قرار دارند از این تعداد داوطلب بیشترین تعداد دارای رده‌ی سنی ۴۱ تا ۴۵ سال و ۳۶ تا ۴۰ سال به ترتیب با تعداد ۲۷۸۸ و ۲۶۹۸ نفر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه