سرخط خبرها
  • هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن
  • سازمان حج و زیارت: هیچ‌گونه نگرانی در خصوص زائران ایرانی در سرزمین وحی وجودندارد
  • انگلیس خواستار کاهش تنش در منطقه شد
  • نفت صعود کرد و به ۹۵ دلار رسید
  • سپاه پاسداران: پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت
  • فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا: به نقص مکرر آتش بس از سوی رژیم صهیونی پاسخ دادیم
  • کارت‌به‌کارت بین‌بانکی از ۱۰ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافت
  • وزارت بهداشت: اتصال همه بیمارستان‌ها به سامانه یکپارچه نوبت‌دهی
  • داعش با انتشار پوستری، تهدید به بمب‌گذاری در مسابقات جام جهانی آمریکا و ترور پاپ کرد
  • سفیر ایران در مکزیک: ویزای تیم ملی ساعتی است
  • هشدار مهم پلیس فتا: افزایش کلاهبرداری در سایت دیوار
  • ترامپ: دوست دارم حملات دقیق‌تری علیه حزب‌الله انجام شود
  • فعال شدن آژیر هشدار در شمال فلسطین اشغالی
  • قالیباف: دشمن فقط زبان قدرت می‌فهمد دست ما روی ماشه است

گور جمعی در کربلا کشف شد

شورای استان کربلای معلی و مؤسسه الشهدا از کشف بقایای پیکرهای شهدا در منطقه «باب طویریج» واقع در مرکز این استان خبر دادند. این بقایا مربوط به دوران انتفاضه شعبانیه در سال ۱۹۹۱ است.

گور جمعی در کربلا کشف شد
به گزارش خبرگزاری موج

، «ماجد المالکی»، رئیس کمیته شهدا در شورای استان کربلای معلی، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: «پیکرهای شهدا در منطقه باب طویریج یافت شده‌اند، جایی که در سال ۱۹۹۱ یک پارک و میدان ترافیکی بود.»

بر اساس گزارش خبرگزاری المعلومه عراق ، وی همچنین تأکید کرد: «این کشف، مدرک دیگری بر وحشیگری رژیم سابق است که دست به کشتار و دفن جمعی می‌زد.»

ماجد المالکی در ادامه افزود: «با مؤسسه الشهدا در بغداد تماس گرفته شده و قرار است امروز تیمی تخصصی برای جست‌وجوی بقایای بیشتر اعزام شود، زیرا شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد اجساد بیشتری در همان منطقه دفن شده‌اند.»

در همین رابطه، «عدنان الأسدی»، مسؤول رسانه‌ای مؤسسه الشهدا در کربلا ، تصریح کرد: «این کشف در حین اجرای پروژه‌ای توسط اداره آب و فاضلاب انجام شده است.»

وی افزود: «مؤسسه الشهدا از اداره فاضلاب خواست تا عملیات را بلافاصله متوقف کند و این موضوع با اداره گورهای جمعی و پزشکی قانونی در وزارت بهداشت هماهنگ شده است.»

الأسدی ادامه داد: «بقایایی شامل استخوان‌های متعدد و یک جمجمه کشف و به فرماندهی پلیس کربلای معلی تحویل داده شده است. پلیس نیز مدارک را به دادگاه مربوطه ارجاع داده است.»

وی در پایان اظهار داشت: «تیم تخصصی که فردا می‌رسد، عملیات کاوش و جست‌وجوی دقیق را آغاز خواهد کرد تا ماهیت محل و اینکه آیا گور جمعی بزرگی در آنجا وجود دارد یا خیر را تعیین کند.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه