سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

برگزاری ۴۰ راهپیمایی همبستگی با غزه در استان صعده یمن

استان صعده یمن روز جمعه میزبان ۴۰ راهپیمایی گسترده مردمی در حمایت از غزه بود.

راهپیمایی یمن
به گزارش خبرگزاری موج

، استان صعده یمن روز جمعه شاهد برگزاری ۴۰ راهپیمایی عمومی و گسترده در حمایت از مردم غزه و آرمان فلسطین بود. هزاران شهروند از ساعات ابتدایی صبح در میادین مختلف این استان گرد هم آمدند و با شعار «با غزه… ما ننگ طرد و شکست را نخواهیم پذیرفت» بر موضع ثابت خود علیه رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

علی الشرقابی، خبرنگار المسیره، گزارش داد که حضور مردم فراتر از حمایت کلامی، نشان‌دهنده عزم واقعی آنان برای ایثار و حتی فداکاری‌های بزرگ بود. در جریان این راهپیمایی‌ها، دو شهروند یک خودروی چهارچرخ محرک را به نیروهای موشکی و پهپادی یمن اهدا کردند و از عملیات‌های موفق در عمق خاک فلسطین اشغالی تقدیر شد.

الشرقابی توضیح داد که این حرکت‌ها بخشی از یک روند مستمر است که طی دو سال اخیر هر هفته در صعده جریان دارد و همراه با فعالیت‌هایی چون ثبت‌نام در مراکز آموزشی برای بسیج عمومی، مانورهای نظامی و تمرینات رزمی انجام می‌شود. او تاکید کرد که حمایت از غزه در صعده یک پروژه دائمی و فرهنگی–اعتقادی است، نه واکنشی مقطعی.

بیانیه مشترک راهپیمایان با شعار «با غزه… ما ننگ شکست را نخواهیم پذیرفت»، ضمن تمجید از مقاومت فلسطین و عملیات نیروهای مسلح یمن، ادامه جهاد علیه رژیم صهیونیستی را «تنها گزینه منطقی و عقلانی» دانست. در این بیانیه مذاکرات سازش، از جمله مذاکرات اخیر دوحه، بی‌اثر توصیف و تاکید شد که چنین روندهایی تنها طمع و تجاوز دشمن را افزایش داده است.

راهپیمایان به ملت فلسطین بابت ایستادگی با وجود جنایات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی درود فرستادند و تصریح کردند که این رژیم ناچار به توقف تجاوز و رفع محاصره غزه خواهد شد. بیانیه همچنین هشدار مستقیمی به عربستان سعودی، ایالات متحده، بریتانیا و هر طرفی که در حفاظت از رژیم صهیونیستی دخالت کند صادر کرد و وعده داد در صورت هرگونه حمایت از اشغالگری، با قدرت بیشتری از گذشته پاسخ داده خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه