English

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

دستورکار اصلی اروپایی‌ها در مذاکرات استانبول با ایران چیست؟

«به نظر می رسد که یکی از اصلی ترین دلایل اصرار اروپایی ها برای آغاز مذاکرات با ایران این مساله بوده که آن ها به شدت از خلا اطلاعاتی که به دلیل خروج بازرسان آژانس از ایران اتفاق افتاده نگران هستند و سعی در رفع این چالش دارند.»

دستورکار اصلی اروپایی‌ها در مذاکرات استانبول با ایران چیست؟
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، به تازگی و پس از رایزنی های فراوان، "اسماعیل بقایی" سخنگوی وزات امور خارجه کشورمان در موضع گیری اعلام کرده که ایران و کشورهای تروئیکای اروپایی، مذاکرات خود را در استانبول ترکیه و در تاریخ سوم مردادماه، از سرخواهند گرفت. پیش از این، منابع آگاه گزارش داده بودند که قدرت های اروپایی قویا سعی دارند در فضای پس از جنگ ۱۲ روزه، روند احیا مذاکرات با ایران را کلید بزنند.

سخنگوی وزرات خارجه کشورمان تاکید کرده که دستورکار اصلی مذاکرات مذکور، رفع تحریم ها علیه ایران خواهد بود. با این همه، بر کسی پوشیده نیست که قدرت های اروپایی، دستورکارهای مختلفی را در قالب این مذاکرات دنبال خواهند کرد. مساله ای که به ویژه با توجه به رایزنی های تنگاتنگ آن ها با آمریکا و رژیم اشغالگر قدس، ابعاد جدی‌تری را نیز به خود می گیرد. با این همه، به نظر می رسد که یکی از اصلی ترین دلایل اصرار اروپایی ها برای آغاز مذاکرات با ایران این مساله بوده که آن ها به شدت از خلا اطلاعاتی که به دلیل خروج بازرسان آژانس از ایران اتفاق افتاده نگران هستند.

پیش از این گزارش های مختلفی منتشر شده بود که تاکید داشتند این بازرسان، چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم، با نهادهای اطلاعاتی غربی و صهیونیست ها همکاری داشته‌اند و از این رهگذر سعی در تضعیف برنامه هسته ای صلح آمیز ایران داشته اند. با این همه، با خروج آن ها در پی جنگ ۱۲ روزه از ایران و البته در پی خیانت‌های رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه کشورمان، قدرت های غربی و البته صهیونیستها، تا حد زیادی با کوری اطلاعاتی در رابطه با پرونده هسته‌ای ایران رو به رو شده اند و سعی دارند به هر شکل ممکن که شده، ایران را مجاب به بازگشت بازرسان آژانس کنند.

در حقیقت، قدرت های غربی و متحدانشان، وضعیت کنونی در رابطه با پرونده هسته ای ایران را به هیچ عنوان در راستای منافع خود ارزیابی نمی کنند. ورای همه این ها، اروپایی ها سعی دارند به زعم خود با بسترسازی بازگشت بازرسان آژانس به ایران، به نوعی متوجه شوند که تا چه اندازه حملات آمریکا و رژیم اشغالگر قدس به سایت های هسته ای کشورمان موثر بوده است. حملاتی که حتی محافل اطلاعاتی غربی نیز اذعان می کنند که آنطور که در مورد آن ها تبلیغ می شد، موثر و مطابق با اهداف تعریف شده برای آن ها نبوده اند.

در این نقطه، نباید از یاد ببریم که اصرارهای غرب به مذاکره با ایران، نه از روی حسن نیت، بلکه برای تداوم دشمنی علیه کشورمان اما به شیوه ای متفاوت است. آن ها به شدت از ابهام در مورد ایران و در روند فعالیت های هسته ای کشورمان هراس دارند و می دانند که خود وضعیتی را ایجاد کرده اند که به این زودی ها قادر به ترمیم آن نیستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه