English

سه کشور اروپایی استفاده از کمک های بشردوستانه به عنوان سلاح در غزه را محکوم کردند

سه کشور اروپایی از جمله اسپانیا، بلژیک و ایرلند استفاده رژیم صهیونیستی از کمک های بشردوستانه به عنوان سلاح علیه غزه را محکوم کردند.

سه کشور اروپایی استفاده از کمک های بشردوستانه به عنوان سلاح در غزه را محکوم کردند
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از آناتولی، نماینده دائم اسپانیا در سازمان ملل متحد روز چهارشنبه در بحث آزاد درباره وضعیت خاورمیانه از جمله مسئله فلسطین در شورای امنیت گفت: از سرگیری حملات در غزه و تشدید عملیات نظامی در کرانه باختری، وضعیت ناپایدار انسانی که در آن کارکنان و تأسیسات بشردوستانه نیز به اهداف نظامی تبدیل شده‌اند، بدتر می‌کند

هکتور گومز هرناندز این حملات را نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه توصیف کرد و نقض آتش‌بس بین اسرائیل و حماس را محکوم کرد.

سوفی دِ اسمِت نماینده‌ی دائم بلژیک در سازمان ملل نیز در اظهارات خود گفت: ما خواستار پایان نقض قوانین بین‌المللی هستیم. کمک‌ها نباید در این درگیری به سلاح تبدیل شوند.

او با تأکید بر اینکه کمک‌های بشردوستانه قابل مذاکره نیست، خواستار توقف فوری محاصره‌ کمک‌ها، اجبار فعالان بشردوستانه به پایان فعالیت‌هایشان در غزه و حمله به عملیات بشردوستانه شد.

این مقام بلژیکی با درخواست از رژیم صهیونیستی برای موافقت با ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه گفت: قوانین بین‌المللی بشردوستانه باید در هر شرایطی توسط همه‌ی طرف ها رعایت شود. همین امر در مورد اصول اساسی بشردوستانه‌ی بی‌طرفی، استقلال و انسانیت نیز صادق است.

از سوی دیگر نماینده دایمی ایرلند در سازمان ملل نیز در اظهاراتی بی‌توجهی کامل به قوانین بین‌المللی در غزه را برجسته کرد.

فرگال میتن گفت: آنچه ما در غزه و کرانه باختری شاهد آن هستیم، نشان‌دهنده بی‌توجهی کامل به قوانین بین‌المللی، شورای امنیت سازمان ملل و تمامیت سازمان ملل به عنوان یک نهاد است.

میتن خاطرنشان کرد که مخالفت مداوم رژیم صهیونیستی با ارسال کمک‌های بشردوستانه و کالاهای تجاری به غزه، به سرعت بحران گرسنگی را در این منطقه تشدید می‌کند.

او تأکید کرد: ایرلند از سرگیری حملات هوایی و عملیات زمینی اسرائیل در غزه را که رنج تازه‌ای را برای مردم این منطقه به ارمغان آورده و آتش‌بس را نقض کرده است، محکوم می‌کند.

گفتنی است که پیش از این آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل به شورای امنیت گفت: وضعیت انسانی در سراسر نوار غزه از بد به بدتر و فراتر از تصور رسیده است. نزدیک به دو ماه کامل، اسرائیل غذا، سوخت، دارو و مایحتاج تجاری را مسدود کرده و بیش از دو میلیون نفر را از کمک‌های حیاتی محروم کرده است.

او تصریح کرد: شورای امنیت در راستای قوانین بین‌المللی، هرگونه تلاشی برای تغییر جمعیتی یا سرزمینی در نوار غزه، از جمله هرگونه اقدامی که قلمرو آن را کاهش دهد، رد کرده است. غزه بخش جدایی‌ناپذیری از کشور آینده فلسطین است و باید بخشی از آن باقی بماند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه