حماس:

ترورها نمی‌تواند جلوی طوفان مقاومت اسلامی در کرانه باختری را بگیرد

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام داشت که جنایت‌های رژیم صهیونیستی و عملیات‌های ترور بزدلانه آن، نیروهای مقاومت در کرانه باختری را از تشدید عملیات‌های قهرمانانه خود علیه این رژیم و نظامیان و شهرک‌نشینان آن بازنخواهد داشت.

 ترور و شهادت ۲ جوان فلسطینی به نام‌های «آدم فراج» و «معتز نابلسی»
به گزارش خبرگزاری موج

، جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت ۲ جوان فلسطینی به نام‌های «آدم فراج» و «معتز نابلسی» که پس از درگیری با نظامیان صهیونیست در اطراف اردوگاه بلاطه واقع در شرق نابلس به شهادت رسیدند، اعلام کرد: ما ضمن تمجید از رشادت‌های مبارزان قهرمانمان در نابلس و سراسر کرانه باختری که ضربات سختی در تمامی شهرها و شهرک‌ها و اردوگاه‌ها و مناطق درگیری دیگر به رژیم صهیونیستی وارد کرده‌اند، تاکید می‌کنیم که جنایت‌های این رژیم و عملیات‌های ترور بزدلانه آن، مانع از تشدید عملیات‌های قهرمانانه مبارزان ما در کرانه باختری در برابر رژیم صهیونیستی، نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست نخواهد شد.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، جنبش حماس همچنین تاکید کرد: ما با اهالی کرانه باختری که در طوفان الاقصی مشارکت قدرتمندی داشته و به‌رغم وحشیگری و جنایت‌های رژیم صهیونیستی به ندای مقاومت و دفاع از سرزمین لبیک گفته‌اند، درود می‌فرستیم.

در این بیانیه جنبش حماس همچنین آمده است: «ملت مبارز فلسطین و مقاومت قهرمان آن در برابر تمامی سیاست‌ها و طرح‌های رژیم صهیونیستی برای نابودی مسأله فلسطین و لطمه وارد کردن به حقوق آن ایستادگی خواهد کرد و همانند سدی محکم مانع زورگویی‌ها و جنایت‌های رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان آن خواهد شد.»

در بیانیه مذکور همچنین آمده است: ما از اقشار مختلف ملت فلسطین در کرانه باختری می‌خواهیم که مبارزات و درگیری‌های خود را شدت بخشیده و در تمامی استان‌های کرانه باختری با استفاده از راه‌ها و ابزارهای مختلف دشمن را به چالش بکشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه