سرخط خبرها
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است

حماس:

ما بازیگر اصلی در آینده غزه خواهیم بود

عضو دفتر سیاسی حماس در پاسخ به ادعاهای واشنگتن و تل‌آویو مبنی بر از بین رفتن قدرت این جنبش در نوار غزه و عدم تاثیرگذاری آن بر آینده،تصریح کرد: بخشی از بافت ملی فلسطین هستیم و در کنار مقاومت خواهیم بود.

گردان های عزاالدین القسام حماس

به گزارش خبرگزاری موج، «غازی حمد»، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» امروز چهارشنبه ۸ نوامبر در گفت‌وگو با شبکه «الجزیره» به مواضع آمریکایی‌ها مبنی بر حذف قدرت حماس در نوار غزه واکنش نشان داده و آن را دلیلی بر ناکامی‌های میدانی دشمن خواند.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه الجزیره، حمد گفت: مواضع آمریکا در مورد اینکه جنبش حماس جایی در آینده نوار غزه ندارد، نشان‌دهنده ناکامی آن‌ها در دستیابی به هیچ دستاوردی در میدان است؛ حماس هم‌اکنون یک نیروی سیاسی و نظامی قدرتمند است که روند رویدادها را تعیین می‌کند.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس افزود: آمریکا و اسرائیل در تلاش هستند تا اوضاع غزه را بازآرایی کنند؛ در حالی که دستاوردی جز کشتار غیرنظامیان و تخریب بیمارستان‌ها و تأسیسات غیرنظامی در میدان نداشته‌اند.

وی در ادامه تاکید کرد: واشنگتن و تل‌آویو هر روز اعتبار، سربازان و خودروهای نظامی خود را در غزه از دست می‌دهند و اعتباری که اسرائیل از آن برخوردار بود برای همیشه شکسته شده و دیگر باز نخواهد گشت.

عضو دفتر سیاسی حماس همچنین خاطرنشان کرد: سامان دادن به وضعیت غزه «مسئله‌ای کاملاً فلسطینی است و حماس برخلاف میل واشنگتن و تل‌آویو، شریک این معادله خواهد بود؛ زیرا بخشی از بافت ملی است که امروز در کنار مقاومت برای ایجاد یک کشور و رد اشغالگری ایستاده است».

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر بامداد روز سه‌شنبه با ادعای اینکه تل‌آویو آماده وقفه‌های کوچک در جنگ غزه است، اذعان کرده بود: «مسئولیت کلی امنیت غزه را پس از جنگ بر عهده خواهیم گرفت».

«یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم روز گذشته سه هدف اصلی از جنگ علیه غزه را برای اشغالگران برگزید و آن‌ها را اینگونه بیان کرد: حماس به عنوان یک سازمان نظامی و دولتی دیگر در غزه وجود نخواهد داشت، هیچ تهدید امنیتی از سوی غزه علیه شهروندان اسرائیل وجود نخواهد داشت و در نهایت ارتش اسرائیل آزادی عمل کامل، بدون محدودیت در استفاده از زور را خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه