سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

توقف روند بررسی دو گزینه درمانی برای بیماران مبتلا به کرونا

سازمان جهانی بهداشت از توقف روند بررسی دو داروی هیدروکسی‌کلروکین و لوپیناویر/ریتوناویر برای بیماران مبتلا به کرونا خبر داد.

سازمان جهانی بهداشت

به گزارش خبرگزاری موج، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (شنبه) اعلام کرد: ادامه روند آزمایش دو داروی ضد مالاریای هیدروکسی‌کلروکین و داروی ترکیبی لوپیناویر/ریتوناویر روی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که در بیمارستان تحت مراقبت قرار دارند متوقف کرده است چرا که شواهد نشان می‌دهد تجویزِ این داروها با کاهش میزان مرگ و میر در این بیماران همراه نبوده است.

توقف روند بررسی این دو گزینه‌ درمانی برای بیماری کرونا در حالی مطرح شده است که همچنین بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت طی مدت ۲۴ ساعت بیش از ۲۰۰ هزار مورد جدید ابتلا به این بیماری در جهان گزارش شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در گزارش این سازمان آمده است: یافته‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد دو داروی هیدروکسی‌کلروکین و لوپیناویر/ریتوناویر در مقایسه با روش‌های مراقبتی و درمانی استاندارد موجب کاهش نرخ مرگ و میر بیماران کووید-۱۹ که در بیمارستان تحت مراقبت هستند نشده یا تاثیر بسیار ناچیزی داشته است.

با این حال این آژانسِ سازمان ملل تاکید کرد: تصمیم فوق که براساس توصیه "کمیته بین المللی هدایت این آزمایشات" اتخاذ شده هیچ تاثیری بر روند انجام سایر مطالعات که در آنها از داروهای فوق برای بیماران غیربستری یا طب پیشگیری استفاده می شود، نخواهد داشت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه