سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

آخرین آمار مبتلایان به کرونا در جهان/ مجموع مبتلایان به ۴ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۹۰ نفر رسید

بر اساس آخرین آمار جهانی کرونا تا کنون ابتلا ۴ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۹۰ نفر به ثبت رسیده است.

کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه ۴ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۹۰ نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۲۸۷ هزار و ۳۳۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون یک ‌میلیون و ۵۲۷ هزار و ۵۸۳ نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان کرونا در جهان با افزایش ۱۷ هزار و ۶۲۴ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع یک‌ میلیون و ۳۸۵ هزار و ۸۳۴ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۸۱ هزار و ۷۹۵ آمریکایی مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

کشور اسپانیا که بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد، با افزایش ۳ هزار و ۴۸۰ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۲۶۸ هزار و ۱۴۳ مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۲۶ هزار و ۷۴۴ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

کشور انگلیس به ‌عنوان سومین کشور جهان، با افزایش ۳ هزار و ۸۷۷ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۲۲۳ هزار و ۶۰ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۳۲ هزار و ۶۵ ایتالیایی جان خود را از دست داده‌اند.

کشورهای روسیه، ایتالیا، فرانسه، آلمان و برزیل نیز به ترتیب با ۲۲۱ هزار و ۳۴۴، ۲۱۹ هزار و ۸۱۴، ۱۷۷ هزار و ۴۲۳، ۱۷۲ هزار و ۵۷۶ و ۱۶۸ هزار و ۳۳۱ مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، اسپانیا و آلمان به‌‌ترتیب با ۲۶۲ هزار و ۲۲۵، ۱۷۷ هزار و ۸۴۶ و ۱۴۵ هزار و ۶۱۷ بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

کرونا در جهان

آمار کرونا

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه