سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

بازداشت ۲۸۰۰ فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در سال جاری میلادی

۳ سازمان مردم نهاد فلسطینی در گزارشی اعلام کرده اند: حدود ۲۸۰۰ فلسطینی از آغاز سال جاری میلادی توسط نیروهای رژیم صهیونیستی بازداشت شده اند.

بازداشتگاه های رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از ینی شفق، روز دوشنبه(۲۴ تیرماه)، ۳ سازمان مردم نهاد فلسطینی در گزارشی اعلام کردند: از آغاز سال جاری میلادی تاکنون، حدود ۲۸۰۰ فلسطینی توسط نیروهای رژیم صهیونیستی بازداشت شده اند. 

در میان بازداشت شدگان، ۴۴۶ کودک و ۷۶ زن حضور دارند. بر اساس گزارش سازمان های مردم نهاد فلسطینی، ۲۲۰ کودک و ۴۳ زن فلسطینی مدت هاست که در زندان های رژیم صهیونیستی به سر می برند. در حال حاضر، ۵۵۰۰ فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی هستند. ۵۰۰ فلسطینی بر اساس سیاست بازداشت حکومتی رژیم صهیونیستی در بازداشت به سر می برند. بر این اساس، رژیم صهیونیستی می تواند با اتمام دوره بازداشت، ۶ ماه دیگر فرد تحت بازداشت را در اسارت نگه دارد.

سیاست بازداشت حکومتی رژیم صهیونیستی اولین بار توسط نیروهای استعمارگر انگلیسی در سرزمین فلسطین مورد استفاده قرار گرفت. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه