سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

ایگور کوناشنکف:

هیچ‌گونه حمله شیمیایی در ادلب صورت نگرفته است

سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: ۱۹ مه هیچ حمله شیمیایی در منطقه کاهش تنش ادلب صورت نگرفته است.

ایگور کوناشنکف

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، ایگور کوناشنکف ، سخنگوی وزارت دفاع روسیه در این باره اظهار کرد: ۱۹ مه هیچ  حمله شیمیایی در منطقه کاهش تنش ادلب صورت نگرفته و تمام تلاش‌های وزارت خارجه آمریکا برای درست کردن داستانی درباره حملات شیمیایی تنها سرپوش سیاسی بر تلاش‌های تروریست‌ها برای برهم زدن اوضاع ادلب و ایجاد فاجعه انسانی در آنجا و مجبور کردن جهان به قبول یک دروغ دیگر است.

وی گفت: درحالی که تنها منبع و شاهد عینی این حمله ادعایی تروریستهای جبهه النصره هستند، جای تعجبی ندارد که وزارت خارجه آمریکا مجدداً برای قبولاندن دروغ دیگری به جهان درباره حمله شیمیایی در مناطق کاهش تنش تلاش کند. داستان‌های اخیر آمریکا درباره استفاده ارتش سوریه از سلاح شیمیایی در منطقه کاهش تنش ادلب درحالی منتشر شده که دیده‌بان حقوق بشر سوریه و کلاه‌سفیدها که به دست غرب ایجاد شده‌اند اعلام کرده‌اند که هیچ اطلاعی درباره مکان حمله ادعایی یا قربانیانش ندارند.

اخیراً گروه‌های تروریستی مدعی شدند که ارتش سوریه در شهرک کبانی حومه لاذقیه که جزو منطقه کاهش تنش است، از سلاح شیمیایی استفاده کرده است.

از سوی دیگر منابع محلی و رسانه‌ای فاش کردند که گروه‌های تروریستی در حومه شمالی حماة و ادلب با کمک کارشناسان بلژیکی، فرانسوی و مراکشی قصد دارند حمله شیمیایی را در این مناطق انجام دهند و بهانه را برای آمریکا جهت حمله به سوریه ایجاد کنند.

به گفته منابع محلی در ادلب، تروریست‌های جبهه النصره طی چند ساعت گذشته نشست‌هایی را با تروریست‌های حزب الترکستانی و جیش العزه و کلاه‌سفیدها برگزار کرده و در جریان آن به این گروه‌ها دستور دادند که در صورت هرگونه پیشروی ارتش سوریه در حومه حماة، لاذقیه یا ادلب از گاز کلر استفاده کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه