سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

چشم امید اسرائیل به نشست ورشو

اسرائیل درصدد است تا از کنفرانس ورشو به عنوان فرصتی بی نظیر برای آشکارسازی روابط خود با دولت های عربی حاشیه خلیج فارس استفاده کند.

نتانیاهو

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از آسوشیتدپرس، کنفرانس ورشو به نخست وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو فرصتی بی نظیر برای به رخ کشیدن چیزی می دهد که وی مدت ها در پشت پرده برای کسب آن رایزنی می کرده است و آن بهبود روابط با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است. 

انتظار می رود چندین هیات از کشورهای عربی در نشست ورشو که بر علیه ایران طراحی شده شرکت کنند. با این حال، فلسطینی ها خواستار تحریم این نشست شده و هنوز این سوال مبهم است که آیا دیگر کشورهای عربی هم نشست ورشو را تحریم می کنند و اگر این اتفاق نیفتد آیا حاضرند به طور آشکار با نتانیاهو برخورد داشته باشند. 

ایالات متحده آمریکا و لهستان، کنفرانس ورشو را حمایت مالی و سیاسی می کنند. آنگونه که به طور عمومی بیان شده، کنفرانس ورشو با هدف ترویج و ارتقای صلح و امنیت در منطقه تشکیل می شود. با این حال، به نظر می رسد تمرکز اصلی بر موضوع ایران باشد. 

ایران کنفرانس ورشو را محکوم کرده و آن را سیرک ضد ایرانی آمریکا خطاب کرده است. روسیه و مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا فدریکا موگرینی اعلام کرده اند در نشست ورشو شرکت نخواهند کرد. 

برای دولت ترامپ، کنفرانس ورشو فرصت خوبی است تا متحدان خاورمیانه ای خود را گردهم آورد. برای لهستان نیز نشست ورشو فرصت خوبی را مهیا می کند تا از حمایت آمریکا در برابر فشارهای روسیه بهر مند شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه